Work and Travel
Sayfa 4 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234
Toplam 105 adet sonuctan sayfa basi 91 ile 105 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Şirketin önerdiği bu işlerden hangisi iyi sizce?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

yaa ewet bende henüz iş seçemeyen gruptanım :S yaa bize şirket atkas dıerc hırıng sıstem dıe bı lınk verdı ordan doldurdugumuz Cv ye gore ış verenlere iş başvurusunda bulunuyoruz hem istediğim yerlerde istediğim iş olmadığı gibi hemde üstüne üstelik her başvurdumuz yerden red alıyoruz ..:S burdan beraber gideceğimiz 5 arkadaşımda en az 10 başvuru yaptı 5*10=50 başvurudan birimi kabul olmaz yaa :S bide zaten istediğimiz eyalat ve iş olmamasına karşın .. gerisini siz düşünün yaaa...
    never run after a bus or a woman there is always anotherone is coming

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar nden geç kaldınız ki başvurmada.. keşke daha önceden halletseydiniz

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    21

iş fuarlarının tamamı tükendi sanırım tüm şirketlerde... ama online işler mevcut hepsinde... daha az secici olmak gerekiyor tabi o işlerde de....
    Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı bartublumenberg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar nden geç kaldınız ki başvurmada.. keşke daha önceden halletseydiniz
    yaa aslında taa önceden haberimiz vardı ama iş fuarlarına istanbula gitmemiz gerekiyodu :S bunuda yapamadık.. şirket online iş başvurularına yönlendirdi bizi ordada istediğimiz işler henüz yok yada kalmadı... sanırım vırgına Beach yada N.j sıde 7- Eleven türü yerlerde kasiyerlik falan düşünüyoruz bakalım ....
    never run after a bus or a woman there is always anotherone is coming

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı mamy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaa aslında taa önceden haberimiz vardı ama iş fuarlarına istanbula gitmemiz gerekiyodu :S bunuda yapamadık.. şirket online iş başvurularına yönlendirdi bizi ordada istediğimiz işler henüz yok yada kalmadı... sanırım vırgına Beach yada N.j sıde 7- Eleven türü yerlerde kasiyerlik falan düşünüyoruz bakalım ....
    İNŞ KARDEŞİM.BENCE ARTIK SEÇME ŞANSINIZ KALMAMIŞ Bİ AN ÖNCE HALLEDİN DERİM SORA BU GÜSELİM AMERİCA MACERASINI KAÇIRMAYIN DERİM BEN KENDİNE İİ BAK DOSTUM GORUŞMEK UZERE

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

benim sadece ds geldı bu hafta vızeye gıdıyorum ortalamama guvenıyorum 3.50 ıngılızcemde ıyı ama ıs yok hala gorunurde bır turlu bulunmadı kaldık ortada abı ya ne yapcaz bılmıyorum

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ben de hala işi seçemedim..
    gerçi ben kaydı da yeni yaptırdım biraz geç kaldık galiba umarım sorun çıkmaz

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bende işimi sectim ama calıscagım yer yanmıs o yuzden şimdi yeniden iş arıyorum ...
    su bendeki sansa bak yaa
    Beni Çekemeyenler,Anten Taksın

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

nasıl yanmış ya abi gitmeden yaktın amerikayı gidince aman haa dikkat et

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Ya arkadaşlar ben bileti aldım NY'a vizede tamam ama hala iş bulamadım gerçi ben baya bi genç başladım bu işe, ingilizce fransızca ve ispanyolca çok iyi bende. Ne yapsam bi fikri olan var mı? Otelcilik tecrübemde çok.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Yok artık.Biz de abarttık ama çikolatasını abarttık.

Gidince ordan ara bence.Artık ellerinde bi iş fln kalmamıştır diicem de geçen bi şirket yetkilisi ben aradı hem de dolgun ücretli bi amelelik işi (ama harbi amelelik yani bildiğiniz İ. Tatlıses'in yaptığından). Dedim geçmiş ola.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

selam arkadaşlar,başka bir başlıkta sormuştum ama burası daha doğru bir başlık sanki.şimdi durumum özetle şöyle:

bi firmayla görüştüm,okulum temmuzun ortası gibi uçuk bi tarihte bittiği için mecburen ağustos ve eylül aylarında çalışabileceğim yer/iş arıyorum.görüştüğüm yer, restorant ve housekeeping olaylarından bahsetti işte.zaten görüştüğüm kişi haziranda amerikada bulunacağı için orada iş konusunu ayarlayacağını,görüşeceğini söyledi..

ha bir de bu tür işlerde uzun saçlı olmak işveren açısından pek istenmeyen bir durum gibime geliyor.sallıyor da olabilirim sizin görüş düşünce deneyim tecrübelerinizden faydalanalım yardımcı olursanız sevinirim.son olarak bu tarihlerde(ağust-eylül) virginia'daki bu tür işlerin bulunabilme durumu nedir?sizce gitmem mantıklı mı?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Exclamation YARDIM is secimi icin

*Six Flags New England Eğlence Parkı Görevlisi Springfield, MA $8.00 40+
    *Six Flags New England Eğlence Parkı Görevlisi Jakson, NJ $8.00 40+
    *Private Club Garson Greenwich, CT $8.00- $10.00 40+
    *Holiday Inn Hotel Oda temizlikcisi Los Angeles, CA $7.67 + TIP 40+
    *Kodak Six Flags New England Fotoğrafçı Springfield, MA $8.00 P/H 32+
    *TGI Friday's Restaurant Garsonluk New York , NY $5.00 + TIP 35-40

BU ISLERDEN EN MANTIKLISI HANGISI?
    GIDENLER VEYA FIKIRI OLANLAR PAYLASABILIRMI?

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

six flags lere gidenlerden ben pek de 40 arti saat verdiklerini duymadim genelde 35 saat arasi calistiklarini soyluyodu ama belki new england daki daha degisiktir los angels daki is de bence yeterli olmayacak cunku los angeles gercekten cok pahali bir sehir konaklama ve yasam cok pahali ayrica ulasim california da olum eger araba yoksa...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

tiplerden bayaa kazananlar var ama watcilar icin heralde o kadar kazandiran saglam bi yerde is vermezler tahminim

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)

Bookmarks