1.Ohio daki işler iptal oldu lafı yanlış bir laf amerikada bir çok iş denetimden geçiyor ve bunun içinde de traveling fairs ve amusements şirketlerde var ve her eyalette olduğu gibi Ohio da da bu işlerde çalışan insanlar var,ama bazı şirketlerde Tr için fazla pozisyon olduğu için dolayısıyla Ohio işleri iptal diye söylenti dolaştı..
2.Meselenin özü;concession işleri de denetlenen işler içine girdi ve amerikan hükümeti engellemeye çalıştı ve resmi açıklamayla iptal yoluna girdiler ve tabiki bir anda şok yaşadı sponsorlar ve herkes ardından bir hafta belirsizlik oldu ve bu hafta dolayısyla ben bazı bağlantılarımla işverenlere durumun vehametini anlattım zaten kendileri de duymuştu ve kendi dernekleriyle olaya tepki koydular ve bu cuma açıklama gedi ve vize ,uçak bileti alanlar için engelleme olmaycağı söylendi
3.Salı günü eyalet valisi ve devlet görevlileriyle iş verenlerin toplantısı var okulum olmassa belki bende giderdim öğrenciler adına ama zaman yok ..salı günü bu konunun revize edilmesi bekleniyor bu konuda biz öğrencilerde heran atak haline geçebilriz..
4.Panik yapmaya gerek yok bizler neler gördük bu da çözülür yeterki öğrenciler ve işverenler koordinasyon halinde olsunlar
Bookmarks