ben de cuma günü gergin bir bekleyişten sonra vizemi alabildimson sınıf olduğum için verilmemesinden korkuyordum, bir de beklerken 3 kişinin falan red yediğini görünce iyice gerildim açıkçası
bir arkadaşım türkmenistan vatandaşıydı, sana biz vize veremeyiz diyerek reddettiler. bir çocuğun da ortalaması 1.08'di, o yüzden alamadı sanırım, epey uğraştı ama vermediler. birkaç kişi daha red sonucu epey üzgün ayrıldı. şansıma bana kel adam denk geldi,en sevimli davranan oydu görebildiğim kadarıyla. gayet sohbet havasında bir diyalog geçti. klasik amerikada ne yapıcağımı sordu, arkadaşlarınla mı gidiyorsun dedi. arada transkriptimi açtırıp aldı, kısaca baktı, not ortalamam 3.44 olduğu için o konuda endişem yoktu da mezuniyet sonrası ne yapıcaksın muhabbeti yapmasından korkuyordum sadece. neyse ki okulla ilgili hiçbirşey sormadı. daha sonra babamın mesleğini sordu, izmirden geldiğimi öğrenince de nasıl geldiğimi sordu. otobüsle diyince kaç saat sürdü dedi, film izleyip izlemediğimi sordu, daha sonra da uyuyabildin mi yolda dedi. aldığı cevaplardan sonra da your visa is approved dedi gayet güleç bir şekilde
tam giderken de ekledi, sanırım benden önce görüştüğü kişi türkçe konuşmaya çalışmış, adaya gittiğinde türklere rastlarsan lütfen orda sadece ingilizce konuştuğumuzu hatırlat da türkçe konuşmasınlar dedi. sonrasında da sıraya girip pasaportumu bıraktım,takip numaram verildi ve bittii
umarım herkes alabilmiştir vizesini, hepimize hayırlı olsun
![]()
Bookmarks