Bende uludağ üniversitesindenim arkadaslar. uluslararası ilişkiler 2.sınıf
Bende uludağ üniversitesindenim arkadaslar. uluslararası ilişkiler 2.sınıf
slm arkadaşlar bende uludağ üniversitesindenim sosyoloji 4.sınıf öğrencisyim Alabama Mobile'a gidiorum bende ece şirketiyle gidiorum
hayret bi ece ci daha çıktımemnun musun hocam? ne iş yapacaksın?
walla şuan memnunum pek bi problem çıkmadı şu vize olayıda hallolsa bişi kalmicak mcdonalds'da çalışıcam sen nereye gidiyorsun ne iş yapıcaksın??
ben minnesota ya gidicem, küçük bi aile iş yerinde çalışcam kek kurabiye falan satıcaz fuarları gezicez işte,stand işi diyebiliriz..konaklama ve yemek bedava![]()
bende old orchard beach,maine artık uçak biletide kesinleşti.18 haziranda paris aktarmalı boston'a gitcez ordanda maine..herkese şimdiden iyi eğlenceler.
Ben Yer-ro ile gidiyorum. South Yarmouth Massachusetts. Surfcomber Motel
(elektronik mü. 4)
2010 yazında Uludag dan gidicek arkadaslar var mıı??![]()
evet var![]()
hangi bölümsün? gidicegn yer ve işn belli mi ?![]()
ingilizce işletme bölümüm..philadelphia'ya gidiorum mc donald's ta çalışıcam.senin bellimi ?
belli değil hala karar asamasındayım iş formum gelmedi daha yer konusunda tereddt yasıorum eglence parkında karar kıldım ama yer konusunda emn olamıyorum :/
bende hep eğlence parkı düşÃ¼nüodum ama kısmet mc donalds oldu,tabi bi sorun çıkmazsa.
Bu başlık bayaa eski tarihteymiş ya neyse.
PA'ya gidiyorum Hershey's de çalışıcam bu sene uludağdan katılacak başka arkadaşlar var mı?
var tabiikiii olmazmıı aynı yere gidiyoruz sankiii ve deee aynı uçakla aynı saateeee))))
ya şu anda neler götürceğimi araştırıyodum.
23 kiloya ne sığdırabilirseekkk artıkk![]()
bende san diego pedicab düşünüyorum :P
uludag üniversitesi 2012 wat düşünen var mı arkadaşlar ??
bu yaz kimler gitmeyi planlıyor uludağdan ?
bende gidiyorum uludağlılarbüyük ihtimal virginia olacak sizin hangi eyaletler?
bende inş. chicago ya gidicem.
ben de wisconsin dells'e gidiyorum![]()
Arkadaşlar var mı 2013'te Wisconsin Dells'e giden ?![]()
Uludağ'dan bu yıl var mı WAT yapacak ?
Şu anda 6 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 6 misafir)
Bookmarks