Merhaba arkadaslar,
interexchange adlı sponsorla wat yapıcak olan arkadaslar ds belgeleriniz geldi mi yoksa hala beklemede misiniz benim gibi ?
Merhaba arkadaslar,
interexchange adlı sponsorla wat yapıcak olan arkadaslar ds belgeleriniz geldi mi yoksa hala beklemede misiniz benim gibi ?
bu sene interexchangede bi sıkıntı var heralde yeni yasalardan dolayı sıkı tutuyorlar işi ben self gidiyorum bu sene işim hazırdı her şey hazırdı erkendende kayıt oldum paranın tamamını verdim ama ds 2 ayda geldi bi arkadaşımda hala beklemede senin gibi!!
Umarım herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmayız. interexchange göyya en iyi sponsorlardan biriydi..
inşallah sorun olmaz benim geçen senede sponsorum interexchangedi bence iyi bi sponsor ama bu sene işte çok geç geldi dsler.
benimkide henüz gelmedi 11 mayısta vize randevum var. bakalım çarşamba ve perşemb oryantasyon var. ozamana kadar gelmiş olması lazım
benim sponsor interexchange ds belgesi dediğin belge hangisi bilmiyorum ama yarın vizeye giriyorum ben. şirketten dosyayı verdiler içinde 2-3 tane kağıt olan, bunla gidiceksin dediler vizeye.
bende 1 hazirana aldım vize randevusunu, ds belgemde 25şi gibi gelicekmiş şirkettekiler öyle söylüyorlar. yanlız kafama takılan buyuk bi soru var. ben iş sözlemesi imzalamadım nasıl olucak arkadaşlar bi fikriniz var mı ?
ben de iş sözleşmesine imza atmadım. şimdi dosyaya baktım ds-2019 belgesi varmış.
inşallah bi sorun çıkmadan hallederiz şu süreci![]()
Arkadaşlar benim hala ds belgem gelmedi 1 haziranda vize goruşmesi var. İnterli olup hala gelmeyen tek ben miyim :S
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks