arkadaşlar konaklama olarak yurt sizce nasıl??
arkadaşlar konaklama olarak yurt sizce nasıl??
six flags magic mountain los angeles saatlik 8$ haftada 30 saat haftalık 135 dolar 2kişilik csun üni'nin evlerinde konaklama 17 haziran gidiş
ya bu cankurtaranlık için bi belge faln istiyorlarmı bi bilgin warmı? bende cankurtaran olmak istiyorumda biraz bilgi verebilirsen sevinirim
Louisiana, Lafayette
Mcdonald`s Crew Member
8$/h
250$/Month
panama beach subway de çalışaka olan var mı?
new york ullstar travel plazada çalışçam. saati 8$ kalıcak yerde haftalık 70$ ancak kalıcak yer kısmında "private home" yazıyodu.bakalım ne çıkıcak,gidince görücez
new orleans,louisiana
mc donalds
saatlık ucret 8,5 dolar
konaklama 62 dolar haftalık
Arkadaşlar ben de st.louis/missouir ye gidiyorum. Drury hotel
Arkadaşlar ben de st. louis/missouri de drury hotel e gidiyorum
louisiana shell gas stations saati 8.5 dolar ortalama 32-40 saat konaklama 250 dolar aylık
Little Nell, Aspen, Colorado
İş: Cooking 10,5$/h
Konaklama: 150/w
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
wisconsin wilderness hotel lifeguard 8.0$..
keansburg, NJ
İş: keansburg amusementpark, ride operator
saatlik ücret: 7.25$, ortalama:40 saat çalışma
konaklama: ücretsiz
250$ depozito
Wisconsin-sister bay. 9$ saatlik ücret ve konaklama aylık 160 $. 200 $da depozito geri verirler inş![]()
diagram ozelden sormussun wisconsin ile ilgili ; gecen yıl wisconsindeydim wisconsin dellste.bu yıl da ordayım ancak sister bay'e sadece tasıma yapacagız.sister bay'e gtmedim gecen yıl.bu yıl madison ve milwaukee havalimanından dells ve sister bay'e ucret karsılıgı ogrenci transferi gerceklestirecegiz sadece!
anladım. tamam bizde milwaukee yada madisondan gidiecz sister baya. irtibata geçelim bi şekilde..
okk.ilerleyen gunlerde new york JFK,wisconsin madison ve wisconsin milwaukee havaalanı transferleri ile ilgili geniş çaplı bi açıklama yapılacak site yonetimi ile birlikte.forum sayfalarını takip edersiniz...
ben de arkadaşlarımla pensacola mc donald's a gidiyorum ve haftalık konaklama da 67.5 dolar
ücreti ne olacak acaba ? sister bay'e ? biz diagramlarla grup olarak gideceğiz 5 kişi ?
katılıyorum![]()
henuz net fiyat vermem yanlış olur arkadaşlar.çünkü madison'a mı ineceksiniz milwaukee yemi ineceksiniz onu bilmem lazım.ayrıca hep beraber aynı uçakta gelirseniz ii olur sizin için.çünkü sister bay madisondan 250,milwaukeeden 180 mile civarı bildiğim kadarıyla.
virginia beach
FOOD LION
saat ücreti = 9.25 dolar
ev = (henüz kesin degil) ~100 dolar
bonus = 400 dolar
cashier & stoker
![]()
pensacola/florida 8$ konaklamada galiba 67.5$
bu arada mc donalds (unutmuşm yazmayı)
U.S. Host Company Name: Trapp Family Lodge
City: Stowe State: Vermont
Average of $8.00
Expected hours per Week: 40
Cost of Housing: $75 per week
Florida-hollywood.... www.surfstyle.com ... da store helper
6.79 $ regular. 10.19$ overtime. Haftalık 50-60 saat arası çalışma saati var.
Housing: haftalık 63$ + 14$ da faturalar . eğer o hafta overtime olmazsa konaklama ücretsiz.
U.S. Host Company Name: Half Moon Enterprises
City: Stowe State: Locania, NH
Average of $3.00 + Tips
Expected hours per Week: 60
Cost of Housing: $60 per week
U.S. Host Company Name: como zoo amusement park
City: st.paul, minnesota
Average of $8.00
Expected hours per Week: 40- 60
Cost of Housing: $69 per week
![]()
gittim; gezdim; gordum....
![]()
Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)
Bookmarks