Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Kuşadası,Adnan Menderes Üniversitesi Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği bölümünde okuyorum.Pensilvanya,Johnstown da Travelling Carnival işinde çalışacağım.11 Nisanda vize görüşmesine girdim ve aldım.Burdan kimseyi yanıltmak istemiyorum ama bir çok arkadaşımızın içinde vize korkusu var.Bende bunu 2 aya yakın yaşadım hergün aklıma takılıyordu.Not ortalamam 1.38 işin kötü tarafı ise bütün derslerden kaldığım için ingilizce transkriptte sadece ders isimleri,türkçe transkriptte ise not ortalamam yazmıyordu.Bende sadece türkçe transkriptimi aldım ve gittim görüşmeye.Not ortalamam yazmamasına rağmen ortalaman nedir diye bir soruylada karşılaşmadım.Açıkçası çok basit oldu görüşmem yaklaşık 1 dk. sürdü ve vizeyi aldım.Uçak biletimi THY den aldım aktarmasız 677€.İşim gezici eğlence parkı.Pensilvanya Eyaletinde gezeceğiz kısmetse.Kalacak yer parası vermeyeceğim.Kısmetse uçağım 26 mayısta İstanbuldan havalanacak.Aynı yere gideceğimiz arkadaş varsa tanışmak isterim,ayrıca bu iş hakkında bilgisi olan varsa bizimle paylaşırsa sevinirim.
Bookmarks