arkadaşlar 9 haziranda uçuyorum checkin şimdi yapılsa oluyor mu. yoksa ucusa son 24 saat kala filan mı acılıyor o zmn mı yapıcam. tesekkurler
arkadaşlar 9 haziranda uçuyorum checkin şimdi yapılsa oluyor mu. yoksa ucusa son 24 saat kala filan mı acılıyor o zmn mı yapıcam. tesekkurler
Uçacağın Firmaya Göre Değişiyor. Firmanın Sitesini Karıştırırsam Görürsün Diye Düşünüyorum.
I may not be totally perfect but some parts of me are excellent.
Havayolun hangisi?Bazıları 24 saat önce bazılarıda 2 gün önceden açıyor check-in'i.Eğer şirketinin adını yazarsan buraya daha çok yardımcı olabiliriz.arkadaşlar 9 haziranda uçuyorum checkin şimdi yapılsa oluyor mu. yoksa ucusa son 24 saat kala filan mı acılıyor o zmn mı yapıcam. tesekkurler
20haziran gidiş 14 ekim dönüş için delta ve airfrance checkinni 1ay önce yaptırdım
havayoluna göre değişiyo sanırım
gidiş 9 haziran air france donus 25 eylül delta
benimde airfrance ancak 24 saat once check in yapılabilecegim soylendi ve sitesinden deniyorum olmuyor nedense yapan arkadas yardımcı olabilrmi ?
I may not be totally perfect but some parts of me are excellent.
evet air france 9 haziran denedim ama yapmadı
bnmde american airlines ve thy bunlar hakkında bilgisi olan?
benimde 4 hazıran air france ve bende denedım sistem izin vermedı buna yapanlar yardımcı olabılırlermı
Arkadaşlar,
1 ay önceden check in yapılmaz. o yapılan işlem koltuk seçme işlemidir. ve thy 'de 90 gun öncesinden müşteri hizmetlerini arayarak bu işlem yapılabilir. delta'da ise kendi websitesinden elektronik bilet numarası kullanılarak itinary kısmından koltuk ve yemek seçimi yapılabilmektedir.
check-in'ler 24 saat öncesinde başlar hava yoluna göre de en fazla 48 saat öncesinde başlamış olabilir ama 1 ay önce mümkün değildir. Koltuk seçmenizi tavsiye ederim. gerek biletinizi alırken deneyin gerekse aldıktan sonra havayoluna göre websitesi veya call center'ı arayarak size uygun olan koltugu seçmenizi tavsiye ederim. 10 saat yol'da önemli oturduğunuz yer.
saygılar.
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Benim firmam da airfrance. Check in yapmayi deneyince 30 saat once yapin gibi bir uyari ile karsilastim. Peki bu koltuk secimi islemini nasil yapacagiz acaba?
Bu arada biletimi Houston'a Paris aktarmali olarak aldim...
biletini al eline web sitesinde,
Air France Türkiye - Cazip Uçuş Fırsatları
"Rezervasyonumu yönet" kısmında olabilir. tam emin değilim. 4 sene oldu en son bir kere yapmıştım şöyle bir baktım da bu olabilir.![]()
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
beim de british airways ve koltuk secmek için 12 euro istiyolar bu ne abi ya?
arkadaşlar ben alitalia'dan aldım biletimi.chech-in uçuştan bir gün önceymiş.bu koltuk seçim işlemi checkin yapmadan alitalia'da da oluyor mu?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks