Giderken bavula Amerika'da hırsızlığa karşı bavulu kilitlemek için asma kilit koysam,John F. Kennedy'de güvenlikten geçme olasılığı nedir?Fikirlerinizi bekliyorum.
Giderken bavula Amerika'da hırsızlığa karşı bavulu kilitlemek için asma kilit koysam,John F. Kennedy'de güvenlikten geçme olasılığı nedir?Fikirlerinizi bekliyorum.
Metal falan diye açtırıp bakarlar mı ?Rahatca gecirirsin bir sıkıntı yaratmaz.
Okey,sağolasınHayır hocam o tarz götüreceğin kilit anahtar sac kurutma makinası tırnak makinası vb metal eşyalarını ucağın altına verdiğin bagaja koyduğun sürece Türkiye de veya ineceğin ABD havalimanların da sorunla karşılaşmazsın.![]()
peki valizi küçük kilitlerle kilitlemek ne kdar mantıklıdır? Sanırım bazen kontrollerde açıp içini bakmaları söz konusu olabiliyormuş. Daha çok dikkat mi çekerim dersiniz yoksa çok da sorun olmaz mı
biliyorum arkadaş ondan bahsetmiş de ben bavulu kilitlemek istediğimden bahsediyorum![]()
uçak yolculuğun bitmeden bavulu kilitlemek çok tehlikeli bi davranış olur,çünkü hem şüphe çekersin hemde o kilidi kırarlar bavuluna bakmak istedikleri bi durum olursa.Gerek yok yani.Bütün uçak yolculuklarını tamamladıktan sonra çantanda çıkarır kilitlersin bavulunu.En mantıklısı bubiliyorum arkadaş ondan bahsetmiş de ben bavulu kilitlemek istediğimden bahsediyorum![]()
hm haklısın teşekkür ederim![]()
Asma kilitsiz gitmeyin.Mutlaka işe yarar.En kötü herhangi bir hostele gittiğinizde dolabınızı falan kilitlersiniz.Çantada taşımada da herhangi bir problem olmaz.
""Let the game begin""
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks