Bunlar eskileri silip yenileri koymuyor mu ?
numaraların yanında tarihler yazıyor son geçerlilik tarihleri o tarihe kadar sayfada duruyodur herhalde numara ya da vizesini alanlarınkini silerler sadece herhalde
arkadaslar bu sene konsolosluk sıkı calısıyor gibi.hergun guncelleniyor numara sayfası.bugun yine guncellenmi bi kontrol edin isteseniz.ismim ahmet ve ikinci ismim ugur.middle name i olanlar daha avantajlı gibi gorunuyor.2. haftada acıklandı bnm vizem.umarım herkesin bi an once acıklanır
seninkide acıklanır inş en kısa surede![]()
merhaba arkadaşlar.bu hafta numarası açıklanan var mı??1 ay oldu bekleyeli benm numara hala açıklanmadı.soruşturmanın ne aşamada olduğuna dair hiç bilgi alamazmıyız??
Arkadaşlar sıkıntı yapmayın. Eğer stres yaparsanız kendinize yaparsınız. Sakin olun ve bekleyin. İnşallah güzel haberlerle en kısa sürede açıklanır. Telefonla veya maille bilgi vermiyorlar bildiğim kadarıyla. Siteyi takip edin diyorlar.
Arkadaşlar 23 martta girmiştim vize gorusmesıne isim sorusturmasına takılmıstım 4 mayıs yanı bugun lısteye baktım numaram canlı kanlı orada@kartal Bu arada benimde adım Emre soyadım KAYA . İnş seninde numaran yayınlanmıştır. Numarası yayınlanan butun arkadaslara gecmıs olsun.Bekleyen arkadaslarımızada sabırlı olmalarını temenni ederim.Herkese güzel dolu dolu watlar
))
way arkadas ben 16 marttan beri bekliyom 7 hafta oldu hala bisi yok vizesi cikan arkadaslarin gozu aydin olsun
24 nisanda girmiştim 4 mayıs ta açıklandı çok mutlu oldum inş sizinkilerde çıkar arkadaşlar.
nadirarı arkadaşımın bu kadar sürede açıklanması imkansız bence seninkinde bi sıkıntı var yüksek ihtimalle olmamıştır o bence heveslenme.
Alaskacı yanılıyorsun bnce hiçbir sıkıntı yoktur.arkadasın sevkini kırma bncebnmkide 10 gunde acıklandı ve pasalar gibi vizemi aldım
arkadaşlar moralinizi bozmayın sakın ben geçen yıl 4 nisanda girdim 27 ağustosta açıklandıherşeye hazırlıklı olun bu işler öyle sanıldığı gibi kolay işlemiyor.İstediğiniz kadar arayın konsolosluğu isterseniz clintonu araya sokun fayda etmez abd'de faaliyet gösteren 21 tane araştırma ajansı isminizi aklamadıktan sonra süreçte bi değişiklik olmaz. özellikle ismi ahmet mehmet mustafa hasan hüseyin ayşe vs vs. olan arkadaşlar vize için bu ayları bekledilerse onlara hakkınızda hayırlısı diyorum
ama tabi bu dediğim süreç tam tersine de işleyebilir.Sabah vize görüşmesine girip öğleden sonra da isminiz aklanabilir.Name check mağduru olarak size tavsiyem kafanıza takmayın akışına bırakın olduğu kadar olmadığı kader
hadi ya hayırlı olsun sana o zamanvalla abi ben hala bekliyorum 6 nisan da girdim sorusturmaya 1 ay oldu. sadece bizim ismimiz cok var emre kaya olarak ondan beklemek bu kadar cok sacma insallah benmki de acıklanır haftaya...bir çok numara yayınlamaya basladılar ancak hala benmki bekliyo aradım konsoloslugu bilgi de vermiyorlar.
goldberg sen alırsın ama nadirari ya hayatta vize fln vermezler![]()
bilmiyorum valla alaskacının istihbaratı guclu sanırım
![]()
arkadaslar sıkıntılı surec bekleyenler rahatlısın dıye yazmak ıstedım ben 20 nısan'da gırmıstım name checke kaldım bugun haber geldı onaylandı dıye 2-3 haftaya gelıyormus genelde
merhaba arkadaşlar, benim de erkek arkadaşımın ismi muhammet yasir taflan, bu cuma görüşmeye gidicez o da kalır mı acaba name check e sizce?
adamlar neye göre bırakıyolar araşırmaya insanları . yani pc de isim neye göre çıkıyomuş![]()
anladım . ben daha önce bu forumda bir iki site ismine rastlamıştım amarika da suçlu mu değilmi diye isim aratılan siteler bulmuştum orada benim adıma benzer kimse çıkmamamıştı ama erkek arkadaşımın isminde 8 kişi çıkmıştı ama her hangi bi suçları yok diye gözükmüştü. bakalım isim soruşturmasına kalıcazmı...
Şu anda 16 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 16 misafir)
Bookmarks