Valla benim not ortalamam 1,87 idi ancak kadın sormadı bile.
Kaldı ki vize görüşmesine geç kalışım kan ter içinde gidişim ve orada 1 dklık beklemede mayışmış bir şekilde uykulu şekilde kadının yanına gitmem ayrı faciaydı.
Kadın soruyor:ne için gitmek istiyorsun.
travelling .....
..... yarım ağız working.
nasıl acayip ingilizce var dimi
neyse sonra sordu birşeyler falanda toparladım ama toplamda 2 dk ya konuştuk ya konuşmadık(ilk defa perhaps'ı cümle içinde kullandım :P )
Tabi bana rahat vize vermeleri dış görünüşümün ve tipimin gereğinden fazla temiz gözükmesi olabilir yani zaten açık tenli,doğru düzgün sakalı olmayan biriyim gene aksanım falan da iyidir.
Zaten eskiden yeşil pasaportlu olduğum yada ailemin kamu çalışanı olmaları, memur olmaları bilgilerine önceden erişebiliyorlardıysa belkide formalite bile olmuş olabilir oradaki konuşmamız.
Gene okuduğum okul İTÜ.Hele ki Makina bölümünde zaten okulun yarısı 2.0'ın altında muhtemelen
Hem mühendislik okuyor olmam hemde itü ismi de not ortalamasını sorun etmemesine sebep olmuş olabilir.
Bence şansını bir daha dene ben bana sorsalardı gerçekten başıma gelen finale girememe sonradan raporu kabul etmeme durumunu anlatcaktım mesela sizde deneyebilirisiniz.
Bookmarks