Ben de 13 Nisanda vizeye girecektim.Dün birdaha belgelerime bakarken doğum tarihimin yılının yanlış yazdığını gördüm.Yeni Ds falan çıkarılacak 4 Mayısta girceğim görüşmeye.Gerçekten bu süreçte çok şanssızım.Sizce 4 Mayıs çok geç bir tarih mi?
Ben de 13 Nisanda vizeye girecektim.Dün birdaha belgelerime bakarken doğum tarihimin yılının yanlış yazdığını gördüm.Yeni Ds falan çıkarılacak 4 Mayısta girceğim görüşmeye.Gerçekten bu süreçte çok şanssızım.Sizce 4 Mayıs çok geç bir tarih mi?
ben de yarın vize görüşmesine gidecek olanlardanım 7.30da benimkisi en erken saat bu galiba yazılanlar arasında.
Herkese basarılar arkadaslar heyecan muhtemelen herkesde vardır ancak sakin olmaya calısın cok hızlı geçiceksiniz emin olun![]()
I may not be totally perfect but some parts of me are excellent.
ben sıramı savdım![]()
@qLii hadi hayırlı olsun günün ilk vizesi (bize haberi gelen)![]()
I may not be totally perfect but some parts of me are excellent.
konsolosluğa da ilk giren bendim bayrak bende![]()
bende aldım çok kolay oldu fazla kasmaya gerek yokmuş![]()
@qLii guiness e başvur hehe
@Slaim hayırlı olsun kasılcak bi durum yok bende cok gergindim. İnanın değmiyor gerginlige heyecana![]()
I may not be totally perfect but some parts of me are excellent.
@qLii tebrik ederimOrtalamanız kaçtı acaba haftaya ben de girecem stres başladı.
@Slaim hayırlı olsun.Ortalaman kaçtı ?
![]()
2.86ydı benim ortalamam,çok bekledim transkripti bana açtırsın diye ama kendi açtı paramparca etti zarfı azimli adam![]()
Benim ortalamam 1.97 inşallah bir sorun çıkmaz.
sayıyı yanlış hatırlamıyorsam 11. gişeye denk geldim ben uzun ince bi adamdı cok tatlı ve güleryüzlüydü sakalar falan da yaptı benim jetonum biraz gec düştüsaat kacta seninkisi ? ne kadar erken o kadar iyi sanırım bana öyle geldi. daha bugun aldım vizeyi artislik yapıyomusum gibi olmasın ama gercekten gerilecek kadar bi durum yokmuş
![]()
20 Nisan'da saat 8:15'de.İstanbulda gireceğim vizeye tek sorun ortalama gibi duruyor ama oldukça yakın inşallah sıkıntı yapmazlar.Peki orada hiç gördüğün olduğumu 2.0ın altında ortalaması olup vizeyi alabilen?
ben ilk sırada işimi halledip cıktığım için gözlem yapma sansım olmadı malesef
Tamam teşekkürler içimde alacağım yönünde his var inşallah yanılmam![]()
inşallah bol şans![]()
@trail cok telaş yapıyosun alırsın, sonra pişman olcan bunun icin mi sıktım kendimi bu kadar diye
I may not be totally perfect but some parts of me are excellent.
1.63 ' le vizeyi aldım . Cok basitti kendınıze guvenın yeter ..
Hazırlık falan yaptık bi de :P yalnız bugün sanırım alamayan yoktu vizeyi. herkese verdiler bana kadar olan sırada. bu arada gpa'm 1.75 geçen dönem ortalamam 1.10 du. Fakat 0.10 olsa bile önemli olacağını sanmıyorum. kapalı transkripti açıp 1 saniye baktı ve kenara koydu. sorduğu sorular ne iş yapıcaksın nerde çalışacaksın insan kaçakçılığı formunu okudun mu. bu kadar.
bnm randevu 07.45de idi. 07.30 gibi konsolosluğa girdim 8.30'da taksime gidiyordumayrıca adele ye benzeyen bayandan aldım vizeyi 13 numaraydı konsoloslukta
aramızda geçen muhabbet
Adel: Günaydın
Ben: Sanada canım
adel:trans. açar mısın bnm için
ben: tabiki canım
adel: nereye gideceksin
ben: virginia cnm
adel: ne iş yapacaksn
ben: housekeeper
adel:belgeyi okudun mu
benkudum tabiki
adel:bir sorun varmı ?
ben yok canım
bu konuşma 30 saniye içinde gerçekleşti.sıra bana gelene kadar en çabuk ben aldım galiba benden sonrasını bilmiyorumayrıca not ortalamam 2.66 ama trans. açtiğinda kağida fln pek dikkatli bakmadı.genel ort. arka sayfada yazıyordu
bir de konuşmada canım kısımları yok
![]()
Bende bu sabah aldım vizeyi. Çok kısa sürdü. Konuştuğumuz kadarıyla vizeyi verenlerin Türkçelerini iyice geliştirdiğini anladım. Neredeyse hiç ingilizce konuşmadık. İngilizce olarak sadece not dökümü açmamı rica edip ne iş yapacağımı sordu gönderdi beni. Gerçi ben daha sonra yanına gidip bir kaç soru sordum. Benim iş başlangıç tarihim 1 Haziran. 25, 26 Mayıs gibi New York'a gitmeyi planlıyorum. Bunu önce Türkçe olmayınca İngilizce olarak belirttim. Vizenin en erken hangi tarihte basılacağını sordum. Güzel soru deyip İçeri iki kere gidip geldi. Sonunda güzel bir açıklama yaptı. Vizenin normal giriş tarihinden 1 ay öncesine kadar Amerika' ya giriş yapabiliyoruz. 1 Haziran' a vize basılmış olsa bile 2 Mayıs da giriş yapabiliriz.
Bilgi veren herkese çok teşekkür ederim ,tebrikler de ayrıca sizi görünce biraz heyecanım azalıyır... Ama bişey sorucam Ya arkadaşlar bizde sanırsam sistem farklı benim not ortalamam 100 üzerinden 69 ,bu şimdi kaç GPA ? Ve vize almamda sorun yaşatırmı acaba ? :O[/B]
Sordukları sorular ;
1-Nereye gıdıyorsun ?
2-Ne iş Yapıcaksın ?
3-Kuralları okudunmu bılıyomusun ?
Bu 3 soruya cevap verdım. Transkrıpte bakmadı sayılır o yuzden not ortalamasını pek dert etmeyin.
mrb benim okulda da aynı sistem var 68 ortalamam oda 2.41 oluyor bende cuma vize aldım çok kolaydı nereye gidiyorsun ne iş yapıcaksın dedi restorantta çalışıcam yemek yapmasını seviyor musun orada ne tür yemekler yapıcaksın diye sordu sonra trans. açar mısın dedi öle bakmadı bile![]()
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks