destine gidenlerle haberleşelim
destine gidenlerle haberleşelim
florida destinin yanına niceville ye gideceğim
gcen yıl ordaydım guzel bır yer okyanus ewler hawuzlu ..iş olanağı cok fazla
Konu fatih26 tarafından (02-05-2012 Saat 06:13 PM ) değiştirilmiştir.
2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.
ben de panama city beach'deydim. hepsi birbirine çok yakın. bence tam work and travel yapılacak yerler
bende 11 haziranda gircem vizeyi alırsam gidicem.orda kesin görüşürüz
Ben 12haziranda destindeyimmmmmmmm
Arkadaşlar bende bu yaz destin winn dixie de olacağım 6 haziranda ucağım var fakat pensacolada ineceğim ordan destine nasıl gececeğim hakkında bi fikrim yok bilgisi olan biri yardımcı olursa cok sevinirim ..
gidebilceğin tek seçenek greyhound. sitesinden(Greyhound.com | Home) bak bilet vardır, uçağın saatine göre bak al
chicago ya giden varmı 20 haziranda?
saat kaçta bilader
Kacında gidiyorsun arkadaşım?
arkaaşlar 12sinde bende destine gidiyorum ancak daha biletimi almadım gitçek olan arkadaşalr varsa hblşp beraber gidelim o yol tek çekilmez
ben 17 hazirana bileti aldım...18 haziranda destindeyim inşallah....
ne kadara aldın bileti arkadasım..
bu çevreye giden arkadaşlar, haberleşelim...
[QUOTE=enjolras;166886]bu çevreye giden arkadaşlar, haberleşelim...[/QUOTEha
benim 12 sinde orda olmam lazım enjolras sen ne zaman gidiyosun ?
kardeş şirketimiz aynı ben nin verdiği numaradan buldum ayrıca türkishwat2ın verdiği numarayı vebilet3.com.un numaralarınıda aradım onlarda yardımcı oldular ama uçuş bulamadılar senin iş zor bilet bulsanda biraz tuzlu olcak sana galiba...
arkadaşlar direk destine uçak olmaz.araştırırken ya mobile, pensacola ve panama city varış noktası olarak arastırın bulursunuz 3 üde destine yakın yerler bende niceville gidecem mobile de inecem en son
hayır VALPARAISO FL burayı sorun destine en yakın yer bura google maps den bakabilirsinniz...önce istanbul-paris-pıttsburgh-atlanta-valpariso biraz fazla aktarmalı ama destine en yakın hava alanı bura 10 dakka falan destine uzaklığı....
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks