yıllar sonra bir de baktım forografLar)
teşekür ederiz necro (:
yıllar sonra bir de baktım forografLar)
teşekür ederiz necro (:
Time division multiplexing of fibre optic interferometric sensor
teşekkürler![]()
rica ederim..
bir hafta kaldı vize görüşmesine... 1.92 ortalamayla gidiyoruz bakalım bi sorun olmazsa yıl sonunda daha güzel anılarla dönecez![]()
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
ben bir watçıyla ilk kez danışman şirketin bir etkinliğinde tanışmıştım. Güzel, sempatik ve pozitif elektrik saçan bir bayan arkadaştı. Aynı yumuşaklıkla başına gelen inanılmaz bir kaç hikayeyi anlattı, ki Necro'nunkinden kalır yanı yoktu. Ama ilk orada wat ruhunu görmüştüm. Bu ruha sahip watçı ne yaşarsa yaşasın, iyi ya da kötü, bunları sizinle paylaştıktan sonra ekliyor; pişman değilim, bir daha olsa bir daha yaparım. Zaten ikinci, üçüncü kez giden, gitme yolları arayan, başka bir şey için puan kasmasa da wata gereken ortalamayı tutturmak için çalışan arkadaşlara bakılırsa hakikaten de yapıyorlar![]()
bu konuyu ilk defa okudum bastan sona. en son bu kadar yazıyı 2 yıl once nutuk sınavına calısmak için okumustumnutuk notlarından daha keyifli bi yazı oldugunu solememe gerek yoktur heralde.
![]()
kanka cok saol emeğine sağlık bu kadar yazıyı üşenmeden yazıp bizimle paylaştığın için.
bu arada bişey sorucam. bu yazdıklarından sonra mı yönetici yaptılar seni![]()
Evet necro ben gerçi yeniyim forumda ama yazdıklarını okudum ve okurken de zevk aldımee bi teşekkürü hakkettin kardeş
umarım bu senede vize alır ve amerikaya gidersin
Ya DS gerçektende büyük sıkıntı oluyor ben 6-7 hafta bekledim DS 2019 formu için 28 nisan gibi geldi zaten şirket amerikadan işlemlerin tamamlandığını ve formların hazır olduğunu öğrenince vize randevusu aldı. yani en az 3 ayına mal oluyor işlemler Umarım insanların vakitleri boşa gitmez herkese bol şans
necro bu konuyu okuyali baya bi zaman olmuski sonradan yazdigin yazinin oncesini okumak icin tekrar basa dondumneyse gusel bi tecrube aktarimi olmus
tesekkuler ins bu senede alirsin vizeyi..
Did u see the lights,as they fell all around u?Did u hear the music,Serenade from the stars?
baştan sona kadar okudum necro'nun başından geçenleri... sonu mutlu biten hikayelerden olmuş...=)
umarım hepimiz güzel şeyler yaşarız orda...=))
madem oyle bende bi animi anlatiimm
yer myrtle beach broadway at the beachte karaoke bar
millet inglizce sarkilar soyluyor bende ilk zamanlarda ispanyolca sarki soyluyordum la bambayi bilirsniz
sonra ordaki dj ile bayagi bi kanka olduk bana ibrahim tatlisesten kavur baliklari sarkisni bulabilir misin dedim
sagolsun netten bulmus karaoke versiyonunu
ve 20 temmuz aksami myrtle beach karaoke barda ibrahim tatlisesten aman melekem kavur baliklari sarkisini soyledim ustumde turk formasi ile
millet koptu herkes oynamaya basladi o gece gunun 1.cisi secilmistim
merhaba arkadaslar
gulf shores, alabama
Kodak-Silver Dollar City ,Branson,missouri de
KODAK Six Flags Discovery Kingdom,vallejo,californiada
BURALAR HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI ACABA?????????
@kayhan
Forumu araştırmalısın aradığın konular hakkında. Alakasız bir konuya ortadan giriş yapmışsın.![]()
arkadaslar baska ilginc anilari dort gozle bekliyoruz![]()
Safinaz...
hakikaten de arkadaşlar eğer içinizde daha önce amerikaya gidenler varsa yeni arkadaşların işine yarayabilecek bilgi ve anılarını anlatmalarında fayda var.....
ha bidemümkünse kısa kesmeyin ya 3 ay amerikada kalıpta benimde bir anım var deyim 3 cümle ile işi bitirmeyin ( zaten 1. cümle benimde bir anım var olduğundan 2 cümle ancak yazılmış oluyor )
anlattıkların için çok teşekkürler necro fotolarda çok güzel olmuş diğer arkdaşlardan da bekliyoruz diycem ama zaten bizim gitme vaktimizde geldi sayılır kendimiz yaşayıp öğreniriz artık...
bu arada vizeyide almışsın necro tebrik ederim...
Fotolar nerde bende bakmak istiyorum
llorando, de cara a la pared...
necro ciddi anlamda dayanıklı ve sabırlıymışsın,okurken ben gerildim sanki bu haksızlıklar bana yapılmış gibi.eminim birçok kişi çekip giderdi bu durumda çünkü ciddi anlamda negatif geçen 1 ay(sanırım 1 ay yanlış hatırlamıyorsam)
Ama yazdığın iyi oldu,belki insanlar korkacak ama şimdiden hazırlıklı olmak lazım böyle şeyler oluyor malesef.ama sabredip beklersen,daha sonra böyle tatlı tatlı yazabiliyorsun anılarını![]()
artık seni hiçbirşey yıldırmaz yada sıkmaz sanmıyorum,yaşanabilcek en sıkıcı şeyleri yaşamış görünüyorsun,tabi daha sıkıcısı varmı bilemiyoruz
teşekkürler vaktini ayırıp bizimle paylaştığın için.
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks