firma olarak adore study ile bir görüşmeni tavsiye ederim. sahibi daha önce virginia beach e gelip öğrencilerle ilgilenmişti. yardımcı olurlar
firma olarak adore study ile bir görüşmeni tavsiye ederim. sahibi daha önce virginia beach e gelip öğrencilerle ilgilenmişti. yardımcı olurlar
eduyorkla gittim..memnunum... iyi bir yaz geçirdim
advis in ismini adire study olara degistirdigini soyledi birkac arkadasim. emin degilim ama forumda da biri yazmisti bu sekilde.. galiba adore study denilen firma aslinda advis..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
hayır advis adını "study zone" olarak değiştirdi. adore study farklı. work and travel 'a tıklayıp inceleyebilirsin. şikayet vardır belki hakkında bilmiyorum ama ben beachte yardımlarını görmüştüm iyi bri sahibi. hatta virginia beach'e gidenler bilir bella pizzayı, adore oraya öğrenci gönderiyor.
ozmanla kesinlikle gitme !!
icepi önerebilirim..
ilk yılımda ozmanla gittim. yasadıgım sorunlara çözum üretme çabası bile göremedim. ve parayı alana kadardı tüm ilgi alakaları. sonrasında umursamıyorlar seni bile. sen arayıp sormasan umurlarında değilsin.
icep'te gittiğimde sorun yasamadıgımdan pek sorunlara nasıl çözum bulurlar ne yaparlar bilmiyorum ama daha iyi olacaklarını dusunuyorum. ayrıca tr deykende daha bir ilgi alaka iyiydi parayı ödedikten sonra bile.
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
bu arada icep le ilgili bir şey daha söyliyim. yasadıgım tek sorun vize görusmesine gittiğimde vize evraklarımı aldım ve konsolosluga girmiştim. sonrasında evrakları teslim ettiğim kadın ds-156 formunda cinsiyetimin yanlış yazdıgını ve yenisini konsoloslugun karşısındaki cafeden çıkarttırabileceğimi söyledi. bende ok dedim gittim o belgeyi çıkarttırdım. 25 TL para ödemiştim. ( burada şirketin hatası vardı onlar bizim adımıza dolduruyorlardı bu formu ) arayıp şirketi söyledim ve o an ds156 yı dogru bir şekilde çıkarttık. vizeyi aldıktan sonra cafeden aldıgım 25TL lik fişle gittim icep ofisine ve benimle ilgilenen arkadaş ( her zaman oldugu gibi sıcak kanlı ve arkadaşça bir şekilde ) gayet içten bir şekilde özür dileyip bana 25TL yi verdi. Ve bu bile hatasını telafi etme çabasıdır ki daha buyuk bir sorun olsa da ilgileneceklerine bir işarettir bence. o an için yapabileceği en guzel jest'i yapmıştı zaten. tekrardan teşekkür ederim kendilerine. bir daha gidecek olsam ( ki 2 sene sonra falan internship dusunuyorum ) icep'i tercih ederim tereddütsüz.
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
arkadaşlar türkiyedeki şirketin hiç bi önemi yok ki sadece iş buluyolar o. gerçi onu yapamayan da var ama önemli olan ordaki sponsor dikkatinizi çekerim oraya gittiğinizde neredeyse bütün sorunlarınızı amerikadaki sponsorunuz çözecek.
arkdasım son nokta su en pahalısı hangısıyse onu sec tmm mı para ıle kalıte hep dogru orantılıdır.paran varsa gıt pıyasadakı en yuksek ucretı ısteyen sırketıle gıt olsun bıtsıncıddıyım
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
walla sucre gercekmi diyon anlamadım ama pahalılıkla alakası yok ben bu forumda u.t armada ile gidip konaklamasını begenmeyenler islerinden cıkartılanalr gordum yani bu wat programı birazda sans işi piyasadaki firmaların pahalılıklarıyla alakalı bişi deil bence neden mi o 2 şirketi örnek verdim sebebi şudur en pahalıları onalrda ondanbaşka neden aranmasın lütfen
FORZA ES-ES
şaka maka kayıt olduk haydi hayırlısı
en kısa zamanda dolandırmayan magdur etmeyen sırketi kurucam )))))
hacı bu sene saka maka bizde son gunde yani bugun uklaya kayıt olduk malum fiyatı çok cazip geldi inşallah kötü bişi cıkmaz istedigim zaten garantili iş ve konaklama başka bişi istemiyorum istersem nagmerdim![]()
2. si hacı bu sene bu firmayla seneyede senle gelicem kur şu firmayı artık bakarsın ortak olurum sana
not: bu yazcagım sey burayla alakalı deil ama gittigim sirketle ilgili tum herseyi acık ve net sekilde bu forumda bidiricem reklam olmadan yalan dolan olmadan iise ii kötüyse kötü sekilde malum fazla bilgi yok ukla ile ilgili bunuda burdan bildirelim...
Konu skyline26 tarafından (30-09-2011 Saat 08:59 PM ) değiştirilmiştir.
FORZA ES-ES
Kararımı verdim arkadaşlar ama şu dolar biraz düşse aksine full çıkıyo.
skyline ıns bır sorun yasamadan doner gelırsın kardesım her turlu yardıma hazırım kımle gıdersen gıt
bende şirketimi baya bi araştırdım.dün itibariyle kaydımıda oldum.konuşmak için erken tüm gelişmeleri burdan haber ederim çnkü işin şirket seçme aşamasının ne kadar zor olduğunu biliyorum bnde aynı dertten müzdariptim çnkü.kayıt oldğm şirket şimdilik iyi gibi ama 1-2 ufak tefek şeyler gözüme çarptı ama onlar pek önemli değil.
kayıt yaptırana kadar baya ilgiliydiler kayıt parasını verdikten snra ilgi direk bariz bir şekilde azaldı ve istenen ücretin altında götürdüm kayıt parasını önceki hfta öle konşmuştuk çnkü.ne kadar getirdin dedi bana şu kadar diyince niye o kadar getirdin demesi biraz garip oldu şahsen.şuanda cv mi yolladım 2-3 gün oluyor hala bir haber.
ayrıca manigatora katılıyorum eduyork istanbul taksim şubesi htta isimde verim dicemde o kadar da yapmiyim ayıp olmasın.şirket bulamamaktan delirdiğim bir dönemde eduyorkla ilgili nerdeyse hiç şikayet olmaması forum sitelerinde ayrıca eski hakemin şirketi olması falan filan bu yüzden dolayı güvenilir yazmşlar ama ben daha kayıt bile olmadan kendilerinden nefret ettirdiler.attığım maile gelen cevabı olduğu gibi söylüyorum.ne acelen var azad diye geri mail atmıştı bana ki bunlar daha kayıt olmadan önceki olay kayıt olduktan snra neler olurdu düşünmek bile istemiyorum.
desk eğitim şirketi hakkında bilginiz varmı ve güvenilir mi arkadaşlar?
en pahalı olan her zaman en iyisi derim, aynı zamanda armada in advis out
plus-wat şirketi hakında bilginiz var mı arkadaşlar?
Bu konu forum kurallarına aykırılık içerdiğinden kapatılmıştır. Kısa bir süre sonra da silinecektir. Bilgilerinize.
Danışmanlık Şirketleri ile ilgili yorumlara "Danışmanlık Şirketleri" kategorisinden ulaşabilirsiniz.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks