Arkadaşlar merhaba , 3 arkadaşım var " Teton Village - Wyoming"e gidecekler. Nasıl gidecekleri konusunda bir fikrimiz yok eğer bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilirler mi ?
Arkadaşlar merhaba , 3 arkadaşım var " Teton Village - Wyoming"e gidecekler. Nasıl gidecekleri konusunda bir fikrimiz yok eğer bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilirler mi ?
Konu Özgür Hacıoğlu tarafından (25-03-2012 Saat 01:00 AM ) değiştirilmiştir.
Salt Lake City'e uçmaları gerekir en yakın uluslarası havalimanı olarak. Ordan sonrası biraz sıkıntı aslında. Çünkü şu anda otobüs ve tren yok oraya. 5-6 saatlik bir mesafe arabayla. Ancak Jackson Hole diye bir airport var çok yakınında. Eğer Salt lake'e uçarlarsa ordan bir iç hat uçuşu daha alabilirler. Gidiş Dönüş 250 dolar civarında biletler. Jackson Hole ile Teton arası 5 mil ve günde 7 otobüs seferi var.
Greyhound Teton Village'e en yakın yer olarak İdaho Falls'tan geçiyor ama şu anda seferleri göstermiyor internet sitesi. Idaho sonrasında 90 mil yol daha var.. Biraz sıkıntılı açıkçası. En kolayı uçakla...
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Ooo çok masraflı çıkacak onlara desene bu yolculuklar
Kara kara düşünüyorlar zaten nasıl olacak diye
mrb ben wyoming laramıe ye gidiyorum bıletımı aldım denver dan otobusle gecıcem...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks