deneyimli arkadaşlar training bölümünün sonunda yapılan bu sınav hakkında bilgi verebilir mi acaba? hatta soru örnekleri varsa hatta ve hatta direk sınav soruları varsa memnuniyetle kabul edebilirim![]()
deneyimli arkadaşlar training bölümünün sonunda yapılan bu sınav hakkında bilgi verebilir mi acaba? hatta soru örnekleri varsa hatta ve hatta direk sınav soruları varsa memnuniyetle kabul edebilirim![]()
Valla bir bakayım hocam
---wat where amazing happens---
güzel haberlerini bekliyorum![]()
sınav sorularının yanı sıra egıtımde 300 metre yuzmede katı kurallar mı gecerlı? kac gun suruyor ve cok zorluyorlar mı? bu arada red crossdan alıcam egıtımı..
benim tek derdim yazılı sınav ve o sınav en son oluyor galiba. yüzmeden hiç korkmuyorum. tüm etapları geçip ondan kalırsam ağlarım![]()
şu konuda yardımcı olun arkadaşlar lütfen
Benim duyduğum en kolay kısmın bu yazılı sınavın olduğu. Tabi bu senin ingilizce seviyenle, eğitimi aldığın hoca ve yerle ilgili olarak değişmek kaydıyla baya baya hocaların cevapları verdiği sınavlar bile duydum,bence çok kasma![]()
arkadaşlar butun bildikleriniz bu kadar mı o kadar gittiniz eğitim aldınız paylaşımcı olun biraz lutfen bizde gitcez sizler gibi sizde gittiniz bizler gibi...
Ben turkıyeden aldım IHS den Su altı fedarasyonundan. Belgemı oraya goturecegım.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks