Work and Travel
Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 26 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: konaklama için $ 400 Deposito ???

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Question konaklama için $ 400 Deposito ???

bu yaz vizeyi alırsam inşallah, north carolina nags head'e gidiyorum. konaklama yerini işveren sağlıyor. fakat bizden ilk başta 400 dolar gibi yüksek bir meblağ depozit istiyor. giden tecrübeli arkadaşlarıma bunu söylediğimde şaşırıyorlar. bu kadar yüksek olmasının sebebini bilen var mı acaba? yani iş kötü mekan kötü kaçmasınlar diye mi olsa gerek?

konaklama haftalaık 100 dolar

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Bu 400 doları direk nakit mi istiyorlar?yoksa taksit taksit mi ödeyeceksin?Direk nakitse bencede tuhaf ama miktarı için diyosan normal..

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

verme hocam geri zor alırsın o parayı
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

400 dolar cash istiyormui şirket, peşin. görüşmede söyledi kadın.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

bende benim ödeyeceğim meblağ fazla sanıyordum. ben de 200 dolar ödeyeceğim. arkadaşlar bu depozitoları iş verene ev tutup çıkacağımızı söylediğimizde geri veriyor mu acaba?

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

bu konuya açıklık getirebilecek tecrübeli arkadaşlar var mı acaba? durum vaziyet nedir?

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

yok hocam sen o evden erken çıkarsan kaporanı alamazsın daha önceleri çok kişi mağdur oldu bu konudan
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

BannedUser
    Guest

Alıntı kid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu yaz vizeyi alırsam inşallah, north carolina nags head'e gidiyorum. konaklama yerini işveren sağlıyor. fakat bizden ilk başta 400 dolar gibi yüksek bir meblağ depozit istiyor. giden tecrübeli arkadaşlarıma bunu söylediğimde şaşırıyorlar. bu kadar yüksek olmasının sebebini bilen var mı acaba? yani iş kötü mekan kötü kaçmasınlar diye mi olsa gerek?

konaklama haftalaık 100 dolar
    Alamazsın erken terkedersen evi vermez depozitoyu. Yanlız burada entresan bir durum var. İs kotu mekan kotu yazmıssın neden gidiyorsun ki o zaman. Bir de 400 dolara LA ve NY ev bulursun ama belkı ev cok guzeldir bilemem. Jakuzili havuzlu falan

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Benim arkadaşım depozitoyu geri ödemeyeceklerini bildiği için son ay kira ödememişti.Bugün yarın diye diye uzattı ve kaçtıBelki heryerde böyle yapanlar olduğundan başta 1 aylık kirayı peşin alıyodur kaçarsın belki diyecash para istiyorsa bi tuhaflık var tabi..ödemese geri sana sen ispat edemezsin, ki sen çıktıktan sonra ödeme yapıyolar genelde.Sende uğraşamazsın zaman kaybetmemek için ve o para yanabilir.O yüzden senin yerinde olsam son ay kirama karşılık depozitoyu bırakıyorum dersin.Yada ben çıkmadan kontol edip paramı verin bende son kirayı ödeyim dersin..Tabi ev sahibi buna tamah ederse

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Banada birkaç haftalık kirayla birlikte alıyormuş gibi geldi o depozitoyu yoksa miktar fazla..

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Mekan konusunda pek bilgim yok sakin bir yermiş yani virginia beach gibi değilmiş. iş fena değil aslında organizetör bir şirkette fun consultant 36 saat haftalık iş, saat başı 7.75 dolar. sözleşmeyi imzaladım, artık vereceğim yapcak bişi yok

Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alamazsın erken terkedersen evi vermez depozitoyu. Yanlız burada entresan bir durum var. İs kotu mekan kotu yazmıssın neden gidiyorsun ki o zaman. Bir de 400 dolara LA ve NY ev bulursun ama belkı ev cok guzeldir bilemem. Jakuzili havuzlu falan

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Benim şirketimde New Hampshire eyaletinde 300 $ Depozito ve 75$ da [Transportation Fee ) ücreti istiyorlar.

BannedUser
    Guest

Tranportation dediğin havaalanından almak icin mi istiyor ? Kendin gidemiyor musun Ozgur bence arastır belki 10 dolarlık masrafın vardır.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Transfer Ücreti

Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tranportation dediğin havaalanından almak icin mi istiyor ? Kendin gidemiyor musun Ozgur bence arastır belki 10 dolarlık masrafın vardır.
    MAkroklima , depozitoları aşağıda belirtiğim şeylere istinaden istiyorlar. 75$ 'lık transfer parasınıda sanırım oradayken yapılacak tur , geziler ve transferler için isteniyor.

"You are required to pay a $300 security Deposit and a $75 Transportation Fee when you arrive you will receive the $300 back when you leave as long you return all of your uniforms leave your living quarters in the same condition as you foundt it and work until the end of your contract date. For those who are unable to pay their fee's when they arrive . we are able to deduct the fees from your paycheck.

Local Transportation : Sodexo hires designated drivers for your converience. The transportation sodexo will provide is limited to going to and from work and to local area vendors on your days off. Once per month we will after you a trip to someplace outside of salem ( The mountains , the beach , six flags ,etc) For students who wish to spend their day off in boston. You willbe provided transportation to either the bus station or train station."

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı Özgür Hacıoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    MAkroklima , depozitoları aşağıda belirtiğim şeylere istinaden istiyorlar. 75$ 'lık transfer parasınıda sanırım oradayken yapılacak tur , geziler ve transferler için isteniyor.

"You are required to pay a $300 security Deposit and a $75 Transportation Fee when you arrive you will receive the $300 back when you leave as long you return all of your uniforms leave your living quarters in the same condition as you foundt it and work until the end of your contract date. For those who are unable to pay their fee's when they arrive . we are able to deduct the fees from your paycheck.

Local Transportation : Sodexo hires designated drivers for your converience. The transportation sodexo will provide is limited to going to and from work and to local area vendors on your days off. Once per month we will after you a trip to someplace outside of salem ( The mountains , the beach , six flags ,etc) For students who wish to spend their day off in boston. You willbe provided transportation to either the bus station or train station."
    300 dolarını geri alabileceğin durumu açıklamış bu bir çok işte olan şeyler zaten. konakladıgın yeri buldugun gibi bırakman kontrat tarihinin bitimine kadar çalışman uniformanı falan eksiksiz teslim etmen. bunu iade edecekler. 75 dolar transportation'da yukarıda yazan hizmetler için gayet iyi geldi bana..
    2008,2009,2011 wat katılımcısı

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

"
    Eğer bu ücreti ilk başta ödeyemezsen maaşından kesebileceklerini yazmışlar (kırmızı renkle vurguladığım cümle) ki böyle yapman daha mantıklı olur.Elinde para kalsın.Lazım olabilir.Maaşından düşsünler..Benim tavsiyem bu yönde..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Dostum ben de nags head e gidiyorum aynı iş nuri de var 3 müz aynı firma için çalışıcaz anlaşılan çoğu watçıya göre gayet güzel işimiz merak etme ^^

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

iş güzel haklısın ama ulaşım feci sorun, gitmek bile çok zor olacak bizim için. Bide depozit meselesi korkutuyor insanı, 400 dolar az değil. kalacağımız yeri çok merak ediyorum, gerçekten. senin bir bilgin var mı? kalma yeri, depozit ve yemek konusunda?

Alıntı Bacard1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum ben de nags head e gidiyorum aynı iş nuri de var 3 müz aynı firma için çalışıcaz anlaşılan çoğu watçıya göre gayet güzel işimiz merak etme ^^

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alabama-Mobile'da haftalık 110 dolar ve internet tv vs yok. Ama her tür eşya içinde. Depozito 250 dolar ve yazılana göre de program sonunda 100 doları geri veriliyor. Benim bildiğim depozito ev düzgünse tamamen geri verilir. Sinir bozucu bir durum bu. Oraya gidip para kazanacağız diyoruz ama paralar suyunu şimdiden çekiyor, orada kazandığımız da direk gidecek gibi.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı MelodyGlory Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alabama-Mobile'da haftalık 110 dolar ve internet tv vs yok. Ama her tür eşya içinde. Depozito 250 dolar ve yazılana göre de program sonunda 100 doları geri veriliyor. Benim bildiğim depozito ev düzgünse tamamen geri verilir. Sinir bozucu bir durum bu. Oraya gidip para kazanacağız diyoruz ama paralar suyunu şimdiden çekiyor, orada kazandığımız da direk gidecek gibi.
    gzl bişeye değinmişin oraya gitmeden bi ton masraf ve paralar şimdiden suyunu çekiyor sonuna kadar haklısın
    FORZA ES-ES

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

para kazanacağımızda tam bir muamma, saatlik 7.75 ortalama 36 saat, bişi etmiyor. artık paraya bakmayacağız. gezmesine, tozmasına ingilizceyi geliştirmesine bakacağız, yoksa dert

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı kid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iş güzel haklısın ama ulaşım feci sorun, gitmek bile çok zor olacak bizim için. Bide depozit meselesi korkutuyor insanı, 400 dolar az değil. kalacağımız yeri çok merak ediyorum, gerçekten. senin bir bilgin var mı? kalma yeri, depozit ve yemek konusunda?
    dostum özelden yazmışsın fakat da bn yazamıyorum 10 msj geyiği varmış sen beni direk face den ekle. FORUM ALANINDA FACEBBOK PAYLAŞIMI KURAL DIŞIDIR

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben yardimci oluyum arkadaşim. geçen sene ordaydim.
    şimdi 300 dolar depoziti ev için istiyorlar. evde bir sorun olursa o paradan kescekler (evde bişey kirilirsa yada pis birakirsaniz kesiyorlar. bizden hiç kimsenin parasini kesmidiler ama 1 yil öncesinde kestiler.)
    75 dolarda servis ücreti. sizi hergün işe getirip götüryor. birde izin gunlerinizde alişveriş merkezine filan goturuyor. toplamda 2 kerede fazla uzak olmyan yaklaşk 1-1.5 saat uzakliktaki yere goturuyor. tavsiyem bu uzak yerlere getmek için araba kiralayin.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Kitty Hawk Kites .
    Nags Head yolcusu kalmasın (:

Boşu boşuna moral bozmaya gerek yok Kid arkadaşım.
    İş güzel, kalacağımız evler de gayet iyi.

Gidip görmeden şimdiden can sıkıntısı yapmaya gerek yok.

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

haklısın moral bozmak yok, evler harika okyanus kenarı, tatile gidiyoruz artık ben öyle bakıyorum olaya

Alıntı nuriulger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kitty Hawk Kites .
    Nags Head yolcusu kalmasın (:

Boşu boşuna moral bozmaya gerek yok Kid arkadaşım.
    İş güzel, kalacağımız evler de gayet iyi.

Gidip görmeden şimdiden can sıkıntısı yapmaya gerek yok.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

200 dolar depozitoyu vermeyeceğini anladığım zaman ben de son ay faturalarını yatırmamıştım;ödeşmiştik..)

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)