Kardeşim biraz daha kabataslak bahsedersen anlayabilirim i confused too
Kardeşim biraz daha kabataslak bahsedersen anlayabilirim i confused too
---wat where amazing happens---
ben hazırlık okudum sonra tatile girdik ya o sırada bizi bi sınava soktular gecerseniz 1. sınıfın 2. döneminden devam ediceksiniz dedile. neyse gectik biz. simdi been 1. sınıfın 2. dönemini okuyorum. benım su anda ortalamam yok bu senenın sonunda olcak . 2013de gidicem ben watla. senenin sonunda olacak notumla gelecek sene olacak notumun ortalamasına mı bakacak vize veren adam. yani yarım donem notum olmayacak ben mezun olana kadar hep çapraz gidicem okulda. bi sorun teskil eder mi diye soruorum?
Transkripte derslerinin sene sonu not ortalamaları yazacaktır zaten ve vizede de dikkat edilecek olanlar o notların olucaktır.Ama genellikle o güne kadarki notlarının toplamı en sonda yazar.Yazmassa tek tek bakar ve karar verir.Önemli olan genel bi düşüş eğilimi olmaması ve 2 nin altına düşmemen.İşler ters giderse neden ters gittiğini de anlatabilcek kadar bi inglizcen varsa o zaman alırsın.Ama hem notların düşük hemde ing. zayıfsa o zaman red alırsın.Benim 1.79 mesela ve 1 sayfa dolusu yazı yazdım ve şuanda ezberliyorum hatta ezberim bitti diyebilirim.Onun dışında notların iyi olursa zaten ingilizceinn çok iyi olmasına gerekte yok.FORUMDAN EDİNDİĞİM BİLGİLER SAYESİNDE SANA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞTIM .
haklısın zaten daha bir sene var not ortalamam bi olussun da ona göre bir şeyler yaparım. şimdiden telaşlandımtesekkurler bilgi için
notum 1.99 ingilizcem normal düzeyde. bölümümde ingilizce yüzde yüz. 3. sınıfım, ilk defa gideceğim. vize alma şansım yüzde kaç???korkuyorum
arkadaşlar benim genel not ortalamam 2,42..ama gecen sene bir dönemim 1,88 geldi..o düşüş aklımı karıştırıyorsorun olur mu ve ben geçen sene fransadan red yedim
bununda bir zararı olur mu?
Benimde 1.97 bölüm çevre mühendisliği acayip stres yapmış durumdayım forumda daha önce giden arkadaşlar ve benim kendi wat yapan arkadaşlarım oldukça rahat alacağımı söylüyorlar inşallah alabilirim eğer ortalamaya takılırsa mühendislik zor filan birşeyler söylüyecez artıkBüyük ihtimal 20 Nisanda görüşmem olacak inşallah hepimiz için hayırlısı olur.
inşallahama 2 ye yakın olanların işi gerçekten kolay olacağına dair birçok bilgi var forumda.O yüzden sıkıntı olmaacaktır bence.Ama inglizce pratik yapmayıda unutmayın ve kötü bi şanssızlık yaşamayalım derim ben.HERKEZ ALIP ALMADIĞINI BURADAN PAYLAŞIRSA DETAYLI BİR ŞEKİLDE BİZEDE FAYDASI OLUR.
not ortalamasını dert edenlere sesleniyorum 1.15 ortalamayla 23 mart cuma günü vize almış bulunmaktayım efsaneler listesinde yerim hazır heralde![]()
..................................
Konu kubersify tarafından (10-01-2017 Saat 10:06 PM ) değiştirilmiştir.
açıkcası wat işinin en kolay kısmı vize görüşmesiymiş bunca açılan başlık konuşmalar hepsi foss bunu istanbul istinyedeki amerikan konsolosluğu için kesin kez diyorumki heyecan gereksiz 4 gişe var 1 i tombul kadın herkese vize veren bu kadından arkadaş 30-35 saniyede aldı, kel adam yüzde 95 veriyo 1 i uyuz bir kadın var diğerine bakmadım neyse ben kel adama denk geldim bende bir gün önceden kafayı kazıtmıştım makara bir muhabbet ettik saçlarımız hakkındaakıcı ingilizce konuştum not ortalamama bakmadı bile iyi konuşyosun ingilizce, iyi tatiller sana amerikada dedi 1.15 ile vize almış oldum böylece
![]()
açıkcası ingilizcem eskiden çok iyidi ama pratik yapmaya yapmaya köreldi ama nasıl denk geldiyse o an vize görüşmesinde akıcı konuştum evet ben 1. sınıfım buaradasorunda olmaz istanbul konsolosluğundan almak bebek işi bu forumda yazılanlar hayal mahsülü heralda yok alamazsın edemezsin vs aldım 1.15 le 1.90 olana zor demişler canı sıkılan kafadan atmış
benim genel ortalamam 2.40 ama son dönem 1.69 geldi ingilizcemde akıcı sayılır sorun yaşar mıyım vizeyi alırken ?
Hocam transkriptte son dönem ortalaması yazar senin internette gördüğün kadar detaylı yazmıyor transkriptte.Yani benim okulumda böyle.http://www.turkishwat.net/vize-ve-pa...r-resimli.html bu konuda resmini koydum trasnkriptin.O güne kadar aldığın derslerin ortalaması yazar..
Hazırlık öğrencisiyim, ortalamam belli olmadığı için girdiğim 3 sınavın notlarını yazıp, zarfa koydu öğrenci işleri. Notlar 47 , 50 , 44 şeklinde. Ortalaması 1,88 yapıyo ama kağıtta ortalama falan yazmıyo, sadece 3 not alt alta yazıyo. 11 mayısda vize gorusmem var, umarım sorun olmaz
Hazırlık sınıflarında ortalamaya bakmıyorlar. Çok kafanıza takmayın. Aslında onlar için ortalaman önemli değil. Orada kalmamanı istiyorlar. Eğer orada kalmayacağınızı kanıtlarsanız tamamdır. Hiçbir sorun olmadan alırsınız. Onun için onu kanıtlamaya çalışın. Gerisi önemli değil.
Rahat Olun 11 Nisanda 1.38 ile vize aldım.Fakat ortalamamı bir tek ben biliyordum.Bütün derslerden kaldığım için not ortalamam transkriptte yazmıyordu bile.Hatta ingilizce transkriptte sadece ders isimleri yazıyordu.Yani temiz traş olmuş bir şekilde güler yüzlü ve rahat gidin.Onlar çok güler yüzlü insanlar zaten sizlere yardımcı oluyorlar.
Sagolasın hocam cevap için, hazırlık hakkında birinden daha duymuştum boyle bisey. Zaten tam ogrenci sayılmıyosun gitmisken okulu bosverip kalabilirsin diye dusunebilirler denmisti. Dikey gecis yaptım ben seneye 1'den degil 3'den başlıcam, sanırım bunu soylersem okulu bırakacagımı falan dusunmezler
Eyvallah
Ya arkadaşlar gözlerime uyku girmiyor tabiri caizse.Benim agno'm tam 1.80 ve vize sınavlarım başlayacak 2 gün sonra vize sınavlarıma çalışıyorum ama bölümüm gerçekten çok zorr ama 1.80 ve bu civar bir ortalamayla vize almam ne kadar mümkün ? İngilizcem neredeyse orta seviye şu sıralar vize görüşmesine kafayı takmış durumdayım ortalama yüzünden lütfen yardımcı olun.Teşekkürler..
Konu AnakinSkywalker tarafından (11-11-2012 Saat 05:19 AM ) değiştirilmiştir.
Tarih:26 Mart 2012
Taris:5 Mayıs 2012
Tarih:11 Mayıs 2012
Bak bi arkadaşın kronolojik olarak vize görüşmesi hk.da 3 mesajını alıntı yaptım.Gördüğün gibi bu işin bi kesin sınırı yoktur.Tek sorun o an görüşme sırasındaki memurun senin Türkiye'ye geri dönüş yapacağına inanmasıdır.Buda ikili diyaloğa bağlı tabi..
Dediğin gibi bir sınırı yok ama insan işte panik oluyor..
Hocam panik olması gayet doğal.Yani yaz için kurduğun hayaller o görüşmeye bağlı.Konsoloslarda bunun farkında ve onlarda heycanlı olmamızı anlayışla karşılıyor.Deki orda heyecandan konuşamadın onuda anlıyorlar.Hazır elinde koz varken vizelerine asıl yüksek not almaya bak..Çoğumuzun yaptığı gibi bu sayfalarda çözüm arama zamanını sınavlarına ayır![]()
Kesinlikle dediğin gibi çok hayaller kurdum ve hepsi ona bağlıUmarım her şey güzel olacak
![]()
Olur olur merak etme,hala sınavlara girmiş değilsin..Bu fırsatı çok iyi değerlendir.Bak finaller demiyorum bile..Vize sınavlarına girmemişsin daha..dönem ortalamanı yüksek tutman bile faydalıdır..Bişeylerin çabası içinde olduğunu gösterir..
Arkadaşlar benim not ortalamam 1,6 ingilizcem yeterli düzeyde 4.sınıfım fakat okulum 1 sene uzadı vize görüşmesinde sıkıntı yaşar mıyım acaba?Özellikle daha önce benim durumumda olup vize görüşmesine giden arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum![]()
Şu anda 8 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 8 misafir)
Bookmarks