Alıntı yagmursyner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben hazırlık okudum sonra tatile girdik ya o sırada bizi bi sınava soktular gecerseniz 1. sınıfın 2. döneminden devam ediceksiniz dedile. neyse gectik biz. simdi been 1. sınıfın 2. dönemini okuyorum. benım su anda ortalamam yok bu senenın sonunda olcak . 2013de gidicem ben watla. senenin sonunda olacak notumla gelecek sene olacak notumun ortalamasına mı bakacak vize veren adam. yani yarım donem notum olmayacak ben mezun olana kadar hep çapraz gidicem okulda. bi sorun teskil eder mi diye soruorum?
Transkripte derslerinin sene sonu not ortalamaları yazacaktır zaten ve vizede de dikkat edilecek olanlar o notların olucaktır.Ama genellikle o güne kadarki notlarının toplamı en sonda yazar.Yazmassa tek tek bakar ve karar verir.Önemli olan genel bi düşüş eğilimi olmaması ve 2 nin altına düşmemen.İşler ters giderse neden ters gittiğini de anlatabilcek kadar bi inglizcen varsa o zaman alırsın.Ama hem notların düşük hemde ing. zayıfsa o zaman red alırsın.Benim 1.79 mesela ve 1 sayfa dolusu yazı yazdım ve şuanda ezberliyorum hatta ezberim bitti diyebilirim.Onun dışında notların iyi olursa zaten ingilizceinn çok iyi olmasına gerekte yok.FORUMDAN EDİNDİĞİM BİLGİLER SAYESİNDE SANA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞTIM .