Bu sene virginia beach'e gidecek olanlar kimler,nerde çalışacaklar,vize,uçak bileti ve ne zaman gideceksiniz bu başlık altında konuşalım.![]()
Bu sene virginia beach'e gidecek olanlar kimler,nerde çalışacaklar,vize,uçak bileti ve ne zaman gideceksiniz bu başlık altında konuşalım.![]()
9 haziran da gidicem
the williamsburg hospitality house
vizeyi daha almadım uçak biletini de![]()
hocam sen Williamsburga gidiyorsun galiba,neyse farketmez kimse yazmıyor zaten, forumdan hiç ses yok
![]()
Williamsburg Virginia'da.Ve yakın sayılır.En azından tanıdık olur ortamda.
""Let the game begin""
15 haziranda iş başı yapıcam ben gold key de,13nisanda vize görüşmesini bi atlatayım uçak biletine falan ancak sıra gelicek![]()
Umarım alırsın vizeyi,yazmamışım bu arada bende yazayım;
7 haziranda gidiyorum,courtyard by marriott da çalışacağım.
Norfolka gidiyoruz bizde 18 haziranda Pizza Bella'ya![]()
2 haziran new york 3 haziran virginia beach
3haziranda uçağım var.. başka giden yok mu 3ünde?
merhaba 4 haziranda delta airlines ile önce ny sonra da norfolk a gideceğim ve 5 haziranda Holiday Inn & Suites North Beach de çalışmaya başlıyacagım. o tarihte aynı yere gelen başka arkadaşlar var mı? ben tek başıma gidiyorum ve ilk gidişim ufak tefek çekincelerim var.
bende virginiada olacam tabi isim sorusturmasindan gecersem![]()
GEçen sene vırgınıa beach marriot 37 de calıstım arkadaslar 3 kusur ay ordaydım aklında bı sorusu sıkıntısı olan sorabılır
Ortam ıyıdır tabı ılk bastan bıraz sıkıntı ama manager ınsan evladıdır) bahsıs alırsın ama supervayser larla yarıs halınde ol
) Otele gıder gıtmez mutfaga gecmeyı dene mutfak ıyıdır osellıkle surver yardımcı olursun cok ıyı para kaldırırsın. Bulasıkcıda olur alt taraf ıyıdır
) bıde sabah kahvaltısı cıkıo musterılere ondan arta kalanı calısanlar yıyıo ben 3 ay sonra ogrendım mutfaktakılere yıyıyor sende ye kımseyede soleme
)
şirketLeriniz aLır normaLde. Farzı misaL aLmadı, ozamanda taxiye binersiniz 45-50$ faLan tutar. 2 otobüsLe gidiLiyor asLında fakat iLkkez gidecekLer için bavuLLar ve yoL, iz biLmemeyi hesaba katarsak hiç buLaşıLası bir yoL değiL otobüs.. Ama VB'ye hakim oLan şirketLerLe gidiyorsanız, havaaLanından aLıyorLar zaten.
google earth den ufak bi arastırma yaptım norfolk int. airport ile virginia beach arası 19 mil yani yaklasık 30 km artık hiç bişey bilmiyorsak taksi ile ulasım sağlarız.
Geçen sene Virginia Beachteydim arkadaşlar sorularınız varsa cevaplayabilirim
ben bu yaz philadelphiada calısmak üzere anlastım fakat daha sonradan istemediğimi belirttim.cünkü hepsi türk olcakmıs kaldığım ve calıstığım yerdekilerin.virginia beach gözüme eğlenceli ve yasanabilir göründü ve sanırım oraya gitmek istiyorum.sirketim ayarlayamazsa oraya gidip iş bulma olasılığım cok düsük müdür ?
[QUOTE=Atamann;162025]GEçen sene vırgınıa beach marriot 37 de calıstım arkadaslar 3 kusur ay ordaydım aklında bı sorusu sıkıntısı olan sorabılır[/QU
bende atamann la aynı oteldeydim banada sorabilirsiniz
ben sheraton da çalışıcam,fakat kalıcam yeri henüz ayarlamadım,şirket birsürü adres linki göndermiş fakat burdan ayarlayıp gitmem ne kadar dogru görmeden bilemiyorum.ayrıca sheratonla ilgili bilgisi olan var mı acaba çalışma şartları falan olarak housekeeper olarak çalışıcam,tip lerden ümitliydm fakat tipleri managerlarn topladıgı söylenyo?bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim teşekkürler
Sheraton iyi bir otel arkadaşlarımdan duyduğuma göre güzel tip çıkıyormuş yalnız manager hızlı çalışırsan çok oda veriyormuş bu yüzden başka hızlı çalışırsın gözüne girersin ve tip toplama konusunda hızlı olursan kimse tiplerini alamaz saat 11 de bütün odaları kontrol etmen gerekiyor.Konaklamaya gelince şirketin seni alıp bir eve yerleştirmesi lazım bunlar olmadı diyelim her türlü kalacak yer bulursun sheraton a yakın motelller var bir süre kalıp beğenmedin mi başka bir yere çıkarsın .
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks