tek gıtmenın sıkıntısı gereksız cunku işlerin buyuk cogunlugu ıcın birden fazla pozisyon acılıyor ve gıttıgınız bolgede ıllakı baska turkler oluyo tek gıtsenız bıle orda bı basına kalma ıhtımalınız daha dusuk![]()
tek gıtmenın sıkıntısı gereksız cunku işlerin buyuk cogunlugu ıcın birden fazla pozisyon acılıyor ve gıttıgınız bolgede ıllakı baska turkler oluyo tek gıtsenız bıle orda bı basına kalma ıhtımalınız daha dusuk![]()
arkadaşlar ankaradan katılacak olan ve benim gibi tek olmayım bagımlıda olmayayım ama yanımda kanımdan biri olsun diyen varsa görüşelim![]()
forever alone![]()
uçak biletleri hakkında bi bilginiz var mı
Risk budur deyip tek başıma gidiyorum.Kısmetse 15 inde Amerika kıtasına ayak basmış olacağım
bende tek gidiyom ama adam bulmak zor degil bulmak isteyende yok ama bir turk gecesi sozumuz var@username nereye tek gidiyon artis evinde 20 tane turk olcak
![]()
I may not be totally perfect but some parts of me are excellent.
10 haziranda amerika kıtasında ayak izlerim![]()
Ben gecen sene yakin bi arkadasimla gitmistim abd`ye su kadar soyleyebilirim o kadar yardimi oluyoki bi arkadasin kendini guvende hissediyosun en basitinden ornek indin havaalaninda wc gidiceksin valizler ne olucak arkadasin olsa emanet edebilirsin ben en basitini ornek verdim guvenebilicegin biri cok onemli ingilzceniz eksik kaldigi yerde birbirinizi tamamlarsiniz.bi paraya skissan arkadasin yaninda basin belaya girse yine arkadasin yaninda.cok buyuk bi guven kaynagi kendini malini canini emanet edebilicegin biri ama gelgelelim bu sene tek gidicem arkadasimin ortalamasi 1.06 gelince sap gibi kaldim bu sene.tirsmiyorum degil ama korkanin cocugu olmazmis hayirlisi bakalim![]()
ilk senemde tek gitmiştim zararını görmedim biraz panik yapmıştım okadar
Sabahattin Ali nin kitabından
"Ben sana rehber değil, ancak yoldaş olabilirdim, fakat yolu ikimizde bilmiyorduk ve birbirimize yük olmaktan, birbirimizi şaşırtmaktan başka bir şey elimizden gelmiyordu."
bende tek katılıyorum programa...evet dezavantajları var belki ama bi o kadar avantajlarıda var...tek olmanın tadı başkadır kafana göre takılırsın,hem amacın ingilizceni geliştirmekse birine bağlı olmak zorunda da kalmayıp yabancı arkadaş edinerek ingilizceni de geliştirebilirsin
arkadaslar gulf shores, alabama watçısı varmı ?
yanlız oldun mu cabuk karar verirsin dogru ve ya yanlıs zaman önemli harcamamk lazım bosa D:
noahs ark a giden varmı yada chicagoya 9 haziranda=)
bende tek gitmeye karar verdim.hemde türklerin olduğunu düşünmediğim bir eyalete gidiyorum,North Platte-Nebraska. çalışcağım otelde oraya ulaşana kadar yanlız olmaktan korkmuyorum ama travel kısmında napıcağımı bilmiyorum. tek kız ne kadar gezip nereleri görebilirim orası sorun sanırım
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks