Funtown Splashtown da olacağız bu sene inş.![]()
Funtown Splashtown da olacağız bu sene inş.![]()
Alabama-Mobile'a gidiyorum. Tabi vizeyi aldıktan sonra, bir sorun çıkmazsa![]()
South Carolina-Myrtle Beach Lack's Beach Service Life Guardian iş tamam sadece vize kaldı. aynı yere gelenler mesaj atarak bana ulaşabilir. tanışmamız faydalı olacaktır.
12 Haziran da Virginia Williamsburg`dayim..
aklımda hiç yokken teksas'a gidiyorum.Corpus christideyimm
Lagoon Park ,Salt Lake City ,Utah .vize kaldı tek gidenler tanışabiliriz.
ocean city MD superfresh pozisyonum belli değil tam olarak ! o dıılde genelınız ıkı ark gıdıo ben neyıme guvenerek tek gıdıorm bilmiorm saygılar![]()
bnde neyime güvendiğimi bilmeden tek gidiyorm10 haziran washington D.C rsv pools şirketinde lifeguard pozisyonunda çalışmak için gidiyorum.vize görüşmesi için son 1 hafta x)
Ocean City, Maryland dayım bu senede, çalışcağım yer Dead Freddie's
@mahmut_tc supervisor un Milen se merak etme yalnız değilsin![]()
New Hampshire Eyaleti , Salem kenti . Canobie Lake Part-Sodexo Restauranttaym . New hampshire giden watçılar varmı ?
Merhaba
arkadaşlar bende bugün üye oldum Wyoming Laramie ye gidecegim ve cuma günü vize görüşmem var şans dileyin...
ee valla ben de gidecem isallah bi yerlere ama 2012 bitmeden bi is secebilirsem :P
wisconsin sonunda![]()
Vizeyi de aldık bu yaz RSV Pools Washington DC. deyim.
Arkadaşlar ben de bu yaz New York'dayım.Boston civarlarına gidecek arkadaşlar direk olarak bana ulaşsınlar mail adresim: emrah.ozk
---wat where amazing happens---
arkadaşlar herkese hayırlı olsun 2012 yazı ..ben MA ,cape cod 'a bu yıl tekrar gidiyorum .Cape Cod a giden arkadaşlar burdan ekleyin. mehmet_fatih20
Minneapolis e gidiyorum bende
williston north dakota
tek gidiyorumn
wisconsin dells ..
vize tmm community pools/ D.C.![]()
selam arkadaşlar bende bu sene six flags great escape e gidiyorum uçuş tarihini 30 haziran gibi düşünüyorum daha bilet almadım.benim gibi six flags e gidicek arkadaşlar varsa tanışalım yardımlaşalım![]()
six flags e gidicek arkadaşlardan uçak biletlerini alanlar var mı acaba?
vize alınmıstır. 12 hazıran da uçuyorum
wyoming laramie
motel 6 da hausekeepers olarak çalıscam
Hayılı olsun hocam işin..Umarım bol tipli bi yaz geçirirsin2 yıl önce sınıf arkadaşım wyoming te çalışmıştı.Baya bahşiş ve overtime almıştı.Umarın seninde öyle geçer iyi tatil yaparsın..Bol şans şimdiden
![]()
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks