Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Simdi herkes yazmıs program para kazanma programı değil diye (sadece bu baslık altında değil). Alaskacı oldugum icin konusmuyorum. Ancak unutulmamalı ki bu prgrama katılanların yuzde 60*70 i ikinci iş bulan kişiler. Bu durumda 2. iş bile bulsanız haftada 40 saat calısacaksınız saatlik 8 dolar alan biri 320 dolar kazanacak yemek ve konaklama saglayan is olsun ayda 1280 dolar yapar. 3 ay kalsa yuvarlarsak 3800 dolar kazanacak 3000 dolar zaten program masrafı sıze kalacak 800 dolar ıste onlada bi iphone alırsınız... (dikkatinizi cekerim o da yemek konaklama olursa)

Simdi programın amacı dil ogrenmek değil para kazanmak değil sadece ABD gormek mi ben onu cözemedim. Eger oyle ise inanın bana 3000 dolarla ABD de cok guzel 1 ay tatil yaparsınız. Hıc calısmaya gerek yok yani. Ya da amacı dil olan varsa o parayla dil okuluna gitsin.

Birde tatil yapınca para gidiyor..geri dönüşü yok.Ama wat yapınca ucu ucunada yetişse yatırdığını kazanıyosun ve eğer çalıştığın ortam güzelse yine tatil yapmış oluyosun sonuçta.Bencede çalışma saati azalırken saat ücreti saatlik 1-2 dolar arttırılsa 3 ay sonunda 640-1280 dolar arası fark eder.Bu parayla kral bi tatil yapılır..