Work and Travel
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 49 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 49 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Nantucket

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Gidenlerden veya gidenleri tanıyanlardan ısrarla yorum bekliyorum karar aşamasındayım bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart nantuckettttttttttt!!!:):)

bende bu yaz nantucket a gidiyorum stop and shop da çalışıcm giden ,bn araştrdım gayuet güzl bi yer tek sorun housing in birz pahalı olması ama çalışıcağımz yerdeki yetkililer bu konuda gayet ilgililer bakalım noluckk

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Giden arkadaslar hangı sırketle gıdıyorsunuz?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

global vizyon

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Arkadasım adaya gıdıosan adanın en kralına hawaii ye gıt ben oyle yapcaktım son andan vazgectm hawaii nin baskenti olsaydı gıdıcegım ada gıtcektım

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Arkadaşlar bu yaz dönüşünde şu giden arkadaşlardan yorumlar bekliyoruz.. unutmayın forumu

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

gidenler neler yaptılar acep???

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

bu forumdaki konuşmalar epey eski farkındayım ama belki gitmiş olanlar/gidecek olanlardan sesimi duyan olur umuduyla yazıyorum bu yaz nantucket-stop and shopta çalışmaya gidiyorum ada hakkında net bilgileri olanlar bilgilendirme konusunda yardımcı olursa sevinirim. konaklamamı kendim ayarlamam gerekiyor ve bu işte 25 saat çalışacağım için ikinci iş de bulmam gerekiyor. tecrübeli arkadaşlar var mı bu konularda acaba???

BannedUser
    Guest

Seebel isi secme.

1. Konaklama sen bulacaksan sorun
    2. 25 saat ne demek.
    3. Ikinci is bulamazsın orada.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

ama işi almış durumdayım artık anlaşmadan sonra iptal etmem söz konusu olamaz anladığım kadarıyla?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

25 saat haftada min saat olarak yazıyor ama görüşme sırasında bu saatin yükseltilmesinin pek ihtimali olmadığını ikinci iş bulmamın faydalı olacağını söylediler. ikinci iş konusunda kesin bulursun gibi garantili konuşmalar yaptılar hatta şimdiden internetten bulabilirsin diyip craigslisti önerdi. konaklama için de giden çok watçı var onlarla kalırsın gidenleri bulmaya çalış dedi sadece.bir de işveren assist sağlar yazığı işin işvereninle mailleş yardımcı olsun dedi. galiba hiç akıllıca olmadı kabul etmem hiçbir şeyin garantisi yok ya danışmanların/sponsorların optimistliği beni delirticek artık. güzel bir şehirde hapse fln düşsem de sevinir bunlar aa ne güzel oranın hapishanesi güzeldir fln derler herhalde gerzekler

BannedUser
    Guest

sen of cekecegine ben burada off cekiyorum seebel.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

durum o kadar mı vahim yani ofun alasını çekmem gerekiyor farkındayım da değiştirme şansım yoksa en azından koşullarımı iyileştirmem mümkün mü diye çırpınıyorum başka napabilirim ki.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ben cape cod'da calistim ve birkac gunlugune nantucket'e gitmistim. oldukca sirin bir yerdi ama epeyce pahaliydi. wat ile kalanlar da pahali olduugnu soyluyorlardi.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

seebell çok şanslısın bende 2010 yılında stop and shop ta çalıştım. mükemmel bir ortamı var. 25 saat çalışacam diyosan yanılıyorsun haftalık 40-46 saat verdikleri oluyor. çok yoğun bir market. Konaklamanı gitmeden önce ayarla, çünkü rusyadan gelen baya bir öğrenci var ve erken gittikleri için neredeyse yer kalmıyor. Biz de kalacak yer bulmakta zorlandık ama zamanla herşey yoluna giriyor. Sakın oraya gitmekte vaz geçme amerikada gidip görebileceğin en güzel yerlerden biri. Çok pahallı diyolar, evet biraz pahalı ama iş imkanları çok fazla ki ilk kez gidiyorsan 2. işi bulmakta biraz zaman alır senin için. Sormak istediğin herhangi birşey varsa sorabilrsin.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

@ms_burak çok sağol ya nihayet olumlu bir cevap alabildim markette çalışma saatim yüksek olursa 2. işsiz idare edebilirim umarım fazla saat verirler. konaklamayı gitmeden önce nasıl ayarlayabilirim nantucketın sitesindeki ilanlarda craigslistte fln hep çok uçuk fiyatlı kiralar var? adayla ilgili bir web sitesinde ucuz bir hosteldan bahsetmişler erken rezervasyonla yer kapılır ancak diye ama gitmeden nasıl rezervasyon yapabilirim onu da hala çözemedim. işverenime mail attım konaklama için assistance var yazıyor sözleşmemde ama bir aydır ondan da ses yok. konaklamayı çözebilsem hiç sorunum kalmaz ztn. ne yapmamı önerirsin?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Tekrardan merhabalar. Kusura bakmayın iş nedeniyle giremiyorum siteye.

Youth Hostel nantucket var, ucuz olarak bildiğim. burada kalacak ev bulana kadar kalabilirsin. Biz günlük 20$ a kalıyorduk bilmiyorum şimdi ne kadar olmuştur.hostel surfside beach te.

Gitmeden once konaklamanı ayarla yalnız depozitoyu evi görmeden yatırma derim. Craigslists te baktığın evler çok yüksek fiyatlardadır.

Adaya özel siteler var. nantucketforyou.com, nantucketreuseexchange.com.
    Bu sitelerden gitmeden önce bir kaç kişi ile haberleşebilirsin. Oraya gittiğinde en azından yol gösterirler.

Ada da The hub ( küçük bakkal tarzında bir yer ) ın önünde pano var oradan da gittikten sonra kiralık yerlere bakabilirsin.

Açıkçası oraya gittiğinde daha rahat bulabilirsin konaklama yerini.

Umarım güzel bir yaz geçirirsin.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

merhaba..seebel..ben ve bi arkadasım nantucket için yarın mülakata gircez..şimdi arastırma yaparken burayı tesadufen gördüm..eger ki olumlu sonuclanırsa bi şekilde irtibata geçelim..work and travel diye gittik survivor cıktı olmasın.orada yaşama tutunmak gerek.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

nihayet birilerinin daha nantucketa gideceğini görmek güzel umarım görüşmeniz olumlu geçer haberlerinizi bekliyorum

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks