Seebel isi secme.
1. Konaklama sen bulacaksan sorun
2. 25 saat ne demek.
3. Ikinci is bulamazsın orada.
Seebel isi secme.
1. Konaklama sen bulacaksan sorun
2. 25 saat ne demek.
3. Ikinci is bulamazsın orada.
ama işi almış durumdayım artıkanlaşmadan sonra iptal etmem söz konusu olamaz anladığım kadarıyla?
25 saat haftada min saat olarak yazıyor ama görüşme sırasında bu saatin yükseltilmesinin pek ihtimali olmadığını ikinci iş bulmamın faydalı olacağını söylediler. ikinci iş konusunda kesin bulursun gibi garantili konuşmalar yaptılar hatta şimdiden internetten bulabilirsin diyip craigslisti önerdi. konaklama için de giden çok watçı var onlarla kalırsın gidenleri bulmaya çalış dedi sadece.bir de işveren assist sağlar yazığı işin işvereninle mailleş yardımcı olsun dedi. galiba hiç akıllıca olmadı kabul etmem hiçbir şeyin garantisi yok ya danışmanların/sponsorların optimistliği beni delirticek artık. güzel bir şehirde hapse fln düşsem de sevinir bunlar aa ne güzel oranın hapishanesi güzeldir fln derler herhalde gerzekler![]()
merhaba..seebel..ben ve bi arkadasım nantucket için yarın mülakata gircez..şimdi arastırma yaparken burayı tesadufen gördüm..eger ki olumlu sonuclanırsa bi şekilde irtibata geçelim..work and travel diye gittik survivor cıktı olmasın.orada yaşama tutunmak gerek.![]()
nihayet birilerinin daha nantucketa gideceğini görmek güzelumarım görüşmeniz olumlu geçer haberlerinizi bekliyorum
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks