Alıntı BurakYILMAZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende 3 sene uzattım vizeyi kolayca aldım fakat söyle bir problemle karşılaştım su an;

Biraz önce konsolosluktan aradılar, 17 subatta vize görüşmesine girdiğimden bahsettiler, fakat neden 7 senedir okulda oldugumu sordular, bu yüzden vize basılmayacakmıs fakat beni aramıslar sebebini ögrenmek icin, tüm dogruları ile durumu güzelce anlattım, hoş karsıladılar, konustugum bayan "daha sonra size tekrar dönüş yapmamak üzere durumunuzu konsolosa anlatacagım eger kabul ederse vizeniz basılmıs olarak adresinize postalanaxaktır, eger kabul etmezse vizeniz onaylanmayıp pasaportunuz adresinize gönderilecektir.." dedi. Su an hafif üzgün ve meraklı bir halde pasaportumu beklemekteyim, bakalım sonuc ne olacak... 4. vize görüşmesinde oluşan değişik bir tecrübe... sıkıntılı mı sıkıntılı
Arkadaslar su an itibari ile pasaportum united towersa teslim edilmiş, vize görüşmem 17 subat olmasına ragmen tarihim 23 subata basılmış.. fakat geçerlilik tarihinde "21FEB2017" yazıyor... Ama vizenin üzerinde DS2019 belgesinin numarası oldugu ve onun geçerliliği 01OCT2012 de bittiği için pek önemli bir durum oldugunu düşünmüyorum.. Gün yüzü gördüm sonunda..