Housekeeper değil lifeguardtım ama çok güzeldi. Housekeeper olarak çalışan arkadaşlar memnundu. Günde 8 saatten 5 gün çalışırsın. Geri kalan günler ister 2. iş yap istersen de tatil sen bilirsin. Arkadaşlar odalardan buldukları ile kahvaltılıklarını bedavaya getiriyorlardı. Sende bulduklarını değerlendir bence

Ama seninle beraber çok meksikalı çalışacak onlardan ispanyolca öğrenebilirsin

İşte ingilizceni geliştirmen zor yani
Foster sana ö.m. attım seninle tanıştık sanırım nickimi de bildiğine göre

Nacizane bilgimiz çok dells hakkında. Çok yerini gezdim ve çok partilerine gittim

her türlü bilgi verilir ve itinayla yardımcı olunur. Ahhh bide stajım olmasaydı bu yaz da oradaydım. O zaman giden arkadaşlar beni canlı olarak görebilir ve eğlencenin dibine vurabilirdi

bir dahaki gidişime benimle irtibat kuran arkadaşlar çok şanslı olacaklar ayrıca bir bilgidir
foster yanıtlamadı sanırım ama ben yardımcı olayım

orada restaurantlarda garson olarak çalışanlar çok bahşiş alıyor. arkadaşım green owl da bir arkadaşım 11000 dolar kazanmıştı. eğer sende ingilizceni iyi kullanırsan zaten alacağın paraya bakmazsın bile

bahşiş olsun yeter dersin. Kalabileceğin yer çok ama şuan rezervasyon yapmalısınız. Yoksa çok sıkıntı çekersiniz

Bir otel vardı adını unuttum ama Diamond hotel olması lazım sahibi hintli. Sakın ama sakın oraya gitmeyin. Tavsiyem Pine aire, Lake Delton, Country Squire, Bir tane daha vardı ama adını unuttum

Bu 4 otel iyidir. Sahipleri de iyidir. Ama işine yakın bir otel seçmen tavsiyemdir. Ama kesinlikle Diamond olmasın sakın diyorum. Bu dells'e gidecek herkese uyarımdır.
Son olarak genel bir yazı. Bana özel mesaj ile siteden ulaşabilirsiniz. Ulaşım için orada kalan Türk arkadaşlara söylerim. Taksiye vereceğiniz ücretin yarı fiyatına sizi havaalanından alırlar. Ayrıca gitmeden sormak istediğiniz herşeye yanıt verilir. İyi watlar dilerim

Bookmarks