konaklama hakkında sadece iş veren fuara geldiğinde konuştuk o herkesin öylediği gibi 200 dolar depozito haftalık 70dolar'a kalabiliyorsunuz dedi hatta isterseniz tencere tabak bile veriyoruz 40 dolara mı ne öyle bir şey dedi...Hatta ilk hafta para almıyorlarmış konakalmadan maaşımızdan kesiyorlarmış...Ama bir arkadaşımda gittin zaman yer kalmayabilir dedi ne olacak hiç bilmiyorum açıkçası en kötü toplanıp bir ev kiralanır sanırm...
anladım.Benimde aynı sekilde fuardan kalanlar vardı sadece mail attım en son buraya geldiginde bakıcaz falan yer kalır buyuk ıhtımalle dedı 200dolar depozito 75 dolarda konaklama haftalık.Bir dünya motel var gibi wisconsin dellsde elbet kalınacak bir yer bulunur![]()
Somethings never changes..
içim rahatladı biraz yaa zaman daraldıkça içime sıkıntı düşmüştü nasıl gideceğim nerede kalacağım diye... ama gördüğüm kadarıyla pek yanlız kalmayacağım zorlanmayacağım bir sürü türk olacakmış![]()
Somethings never changes..
malıbu ınn de kımler kalabılır ?
-odasına kapıyı vurmadan gırenlere karsı sınırlenmeyen cekmecelerının hergun duzenlı karıstırılmasına aldırmayanlar(en can alıcı madde!)
-40 derece sıcaklıkta klımasız odada kalabılecekler(klima var ama kesınllıkle wat oğrencılerına acmıyorlar )
-100 dolarlık depozıtoyu aldırmayanlar(almak ne kadar zor anlatılmaz yaşanır)
-12 den sonra en ufak bır gurultu bıle yapmayacaklar
-75 dolar haftalık ucretı fazla bulmayanlar (oradakı en pahalı ucret)
-sahıplerının aşağılayıcı sozlerıne karsı kulak tıkayabılecekler
-araba alırsanız eğer arabanızı kapının onu yerıne mumkun olan en uzak yere cekılmesını fazla buyutmeyecekler
-arabanızın plakasını saklayan otel sahıbını onemsemeyecekler
-son 1 ay kala odanıza gırıp arabanın anahtarını alan otel sahıbıne karsı mumkun olan en sakın tepkıyı verecekler
-oteldekı kuvet ebatlarındakı havuzu ve 1 ay sonra acılmasını dert etmeyecekler
-en ufak bır problemde arkadası olan polısı cağırıp sıze karsı onlarca yalan soyleyıp polısı sıze karsı kışkırtan otel sahıbıne aldırmayacaklar
2008 ve 2009 yılında otelde kalanlarla otel sahıplerı arasında kavga cıkmıstır cok buyuk hataya düşmemeniz için o otelde kalmamanızı tavsıye edıyorum içinizdekı butun umutlar amerıka hayallerı suya düşer amerıkadan zevk almayı bırakıp hayatta kalabilmenin yollarını ararsınız 1000 nasıhat 1 müsibet olayı olmasın o yuzden orada kalıp hayatınızı riske atmayın...... ps : daha burda yazmadığım şeyler var
@cheguetouch
Bunlar gerçekten çok önemli bilgiler. Uzun uzun ve detayşı bir şekilde yazarak paylaştığın için teşekkürler.
İş bu boyutlara kadar ulaşıyorsa, psikolojik bazı sorunlar devreye giriyor demektir. En az iki kere düşÃ¼nmek lazım.arabanızın plakasını saklayan otel sahıbını onemsemeyecekler
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
valla ne desem boş yasayan bılır 3 aylık tatılde en cok akılda kalanlar otel sahıbıyle aramızda gecenler son gun artık arkadasım katıl olcaktı amerıkada...... otelde kalan kıza sırf otele 1 de geldı dıye o.....u dıyen otel sahıbınden uzak durulmalı!
selam arkadaşlar. bende bu yaz wisconsine dells te calıscam. wilderness resortta.
kalcak yer konusunda bana bir liste godnerdiler bende ordan bir yer ayarladım sayılır.
apartman gibi bişey. adams street apartments diye bişi. bilmiyorum sizler napcaksınız orda. varmı ora ile irtibata gecen falan?
sanırm bu wilderness genel olara wi dellse merkezine biraz uzak kalıyormuş. ben kalahari resorts de çalışacağım bu yıl, bildiğim kadarıyla bu ikisi wildernes ve kalahari epey yakın birbirine. eğer dells içinden bir yerde kalırsanız bisikletle her gün 2 saat birlikte olursunuz demektir.
onun için bizler lake delton diye adlandırılan bölgede kalmalıyız bence. wi dells merkezinde değil.
bana da bir liste gönderildi irtibata geçersen diğerlerini de yazabilirim. ama buraya yazmam uygun olmaz sanırım. adams street gerçekten uygun gibi geldi bana da. bu otellere uzaklığı da sanırım 1.5 miles kadar yani bu da 2.4 km. yapar. muhtemelen ben de orayı tercih edeceğim. irtibata geçmek lazım.
Konu verbal tarafından (05-04-2010 Saat 06:31 PM ) değiştirilmiştir.
Kimse Kalahari resort'e gitmiyor mu yahu!!!???
bende wisconsin dells bakers sunset te housekeeper olarak çalışıcam. Malıbu ınn n sahıbı turkmus sanırım baska bı baslık altında çok övmüşlerdi die hatırlıorum sanki benım bıle aklıma yatmstı acıkcası ama kafam karısıt sımdı:S bizi de onerılen yerler wardı oralarda 60 65 dolardı.
http://www.turkishwat.net/konaklama-...kalabilir.html
Malibu inn hakkında bi daha düşÃ¼nmeni öneririm..
Ben de wilderness ta çalışıcam bu yazz, vizem basıldı şimdi nerede kalabileceğimizi araştırıyoruz...Adam street ile ilgili pek bişey yok internette ,Malibu inn güzele benziyor..nasıl karar vericez bilemiyorum ,brirbirimize yardımcı olalım arkadaşlar.
valla ben elımden gelenı yaptım ...buna rağmen sıkıntı cekmek ısteyenler malıbu ınne gıdebılır oradakı en ıyı oteller sırasıyla LAKE DELTON , SURFSİDE MOTEL , COUNTRY SQUİRE İNN , SONRADA ADAM STREET TEKİ APARTMAN VE DOWNTOWNDAKİ EVLER ...AYRICA PİNE AİR ORTAMI İYİ FAKAT BAZI ODALARI PİS DOWNTOWN YOLUNA GİDERKEN SONDA KALAN ODALAR TEMİZ
bu yaz polynesian da housekeeper olarak çalışcm. konaklama konusunda ev tutma taraftarıyım. eğer birkaç kişi olursak ev tutabiliriz.
Bu sene malibu inn de kalıyorum yeni geldim sahipleri cok iyi bize karsı cok kibarlar ve yardım etmek istiyorlar bize yol gösteriyorlar ben gayet memnunum hiçde soylendigi gibi degil.
http://www.selcuk.edu.tr/duyuru/2010takvim.htm
BÜTÜNLEMEYE KALMADAN EN ERKEN 11 HAZIRANDA OKULUNUNUN BİTTİĞİNİ DÜŞÜNÜRSEK HERALDE SEN OKULU FALAN BIRAKTIN ???
Arkadaşlar wisconsin dells ulaşım 80 dolar chicagodan dellse en az iki kişi olmak şartıyla...
madısondan da 50 dolar
kendi arabamla
Merhaba Arkadaşlar wisconsin dells'e sanırım oldukça türk gidecek. 15-18 haziran arası bende gitmeyi planlıyorum. tarihleri uyan olursa beraber gidelim derimumarım tarihleri uyan arkadaşlar vardır. ayrıca bilet fiyatları hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
tevfık malıbu reklamı yapmanın nedenı tam olarak nedır? turkıyede olduguna gore nazmı heralde turkıyeyede otel actı ..
Canin cok yanmis olmali sanirim. Chegueouch in onerilerini dinlemenizi tavsiye ederim arkadaslar. Dediklerinin hepsinin yapildigini daha once duymustum bende. Hatta Fairview in de ayni seyleri yaptigini soyleyebilirim. Huzurlu bir wat istiyorsaniz uzak durun bu ikisinden.
ne kdar uğrassakta mutlaka gıdenler olacaktır ...ben elımden gelenı yapayımda gerısı kısmet ama ınsanlar salak değil ..... 10 hazıranda okulu bıten adam mesaj yazıyor nazmı cok ıyı falan ...gerek yok ufak oyunlara ... nazmı işini doğru durust yapsaydın ben mılletı uyarmak yerıne şimdi senn reklamını yapıyor olacaktım ..... sen bunları bi düşÃ¼n
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks