Mrb arkdaşlar yazın floridaya gidicem. Hangi şehiri seçsem acaba çok kararsız kaldım. o bölgeyi bilen varsa hangi şehire gideym. Şehirde aradığım özellikler; ucuz olsun, iş imkanı çok ve konaklama iyi olsun![]()
Mrb arkdaşlar yazın floridaya gidicem. Hangi şehiri seçsem acaba çok kararsız kaldım. o bölgeyi bilen varsa hangi şehire gideym. Şehirde aradığım özellikler; ucuz olsun, iş imkanı çok ve konaklama iyi olsun![]()
Oncelikle 2 yere gitmedim.
Soyle diyebilirim iki yerde pahalidir. Denizin kiyisindan ve FL eyaletinden bahsediyorsun. Ilk yilin ise is bulman zor ama imkansiz degil. SSN olmadan 2. iste calisabilecegini sanmiyorum ama. Tahminen konaklama 100$ civarinda olacaktir.
Bunlar benim dusuncelerim, forumdan elbette 3 yeride goren, bilen arkadaslar vardir. Onlar daha net yardimci olurlar.![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
mrblar.
öncelikle panama city beach destine göre daha küçük. ben panama city beach de çaşıyordum ama bizde araba vardı destine de çok gidiyorduk(40-50mil)(alışveriş-yemek-takılmaca). vaktimizin çoğu kısmını panama city beach de geçirdiğimiz için mi yoksa daha iyi olduğu için mi ne bilmiyorum ama destin daha çekiciydi. bu arada ben panama city beachde 75 dolar veriyordum kalmaya.
bende pcb deydim yine oraya gideceğimgitme çünkü hep orda kalmakisteyebilirsin
![]()
valla fiyatları hatırlamıyorum.
izmir-ist-nyc gidiş dönüş
nyc-atl-pcb gidiş almıştım. ama bu pek ucuz değildi.yakınlarda destinde küçük bi havaalanı vardı ona bakabilirsin. başka bir seçenek şöyle yapabilirsin. nyc-tennessee burdan da otobüsle.
iyi akşamlar arkadaşlar açılan konuyu gördüm bende çok büyük ihtimal panama city beach te olucam.giden arkadaşlara sorum olucak.nasıl ortamı insanları sıcakkanlı mı? bide ispanyolca yoğunluktaymış doğrumu :/ alışverişte fiyatlar nasıl
konaklama sudan ucuz
ikinci iş isteyen kovalarsa bulur
alışveriş new york tan % 60 civarı ucuz
istersen 3-4 e kadar çalış sonrasında sahil okyanus kum havuz palmiye ağaçları yani %100 Tatilllll
Sallayın binaların arasına sıkışmayı, yaz tatilinin dibine vurun
uçak biletine gelince ben 800 $ almıstım geçen sene, çok farkıda yok diğer eyaletler ile... ayrıca ben olsam ki ben öyle yapacağım inşallah bu sene, New york a gidip ya araç kiralayıp orda bırakırım. Ya da Otobüsle gideceğim, otobüs yolculuğu kötü diyorlarya, geçen yıl dönüşte otobüsle geldik new york a on numara ekşın oldumakara da oldu, hemen de bitti yol
![]()
başka soru varsa cevaplayabilirim... ha bu arada housekeeper filan bu işleri yapmayın ne orda ne de USA nın başka yerinde, bu bizim türk şirketlerin çakallık yapıp sizleri paraya satmak istemesidir... gidip orda ...k temizlemek istemezsiniz heralde![]()
1-2 güne gidersinama her yeri gezmiş olursun nası olsa benzin sütten ucuz
evler çok güzel, fast food işi çok iyi heeeeh işte böyle işler al alırsan
kesin tavsiye ederim kardeşim, hatta yazın orda görüşürüz
ev arkadaşlarında çoğu rus ülkelerinden olsa da bütün ülkelerinden insanlar olur, PCB dünyanın her ülkesinden olan insanlarla doluyor
odalar da 2 veya 3 kişi ile kalırsın, çokta iyi olur kaynaşırsın güzel şeyler yani
![]()
[QUOTE=sportvas;155729]1-2 güne gidersinama her yeri gezmiş olursun nası olsa benzin sütten ucuz
evler çok güzel, fast food işi çok iyi heeeeh işte böyle işler al alırsan
kesin tavsiye ederim kardeşim, hatta yazın orda görüşürüz
ev arkadaşlarında çoğu rus ülkelerinden olsa da bütün ülkelerinden insanlar olur, PCB dünyanın her ülkesinden olan insanlarla doluyor
odalar da 2 veya 3 kişi ile kalırsın, çokta iyi olur kaynaşırsın güzel şeyler yani
[/QUOT
kardeşm faceden eklermisin tanışp konuşalımAzat Tunga Genç | Facebook
hava aşırı sıcak oluyo mu ya Panama City de)
evet oluyor ful sıcak![]()
off yapma en azından 4 ten 5 ten sonra serinlemiyor mu :P
2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.
mrb tekrar.
ilk önce dil olayına gelelim. pcb de ispanyolca ağırlıklı değildir.
bölge tatil beldesidir. genelde atlantada,georgia dan gelenler çok oluyor ama ülkenin tüm yerlerinden de gelenler vardı.
çalışanlara gelince rus ağırlıktı ve ara ara türk vardı.zaten küçük biryer bir süre sonra ordaki herkesle tanışmış oluyorsun.
sıcaklık açısından gerçekten sıcak biryer.bizim birgün evde klima bozulmuştu ölüyoruz sanmıştık) çalışma yerin dışarısıysa, ilkte acayip zor geliyor, ölüyorüm sanıyorsun ama sonra alışıyorsun.
ayrıca pcb de amerikanın en büyük gece klübü var.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks