Sakin ol yasin niye celallendin bu kadar macro kötü bişey demedi ki cetusanın köklü bi sponsor olduğunu da söyledi,öğrencilerini zarar etsede mağdur etmeyeceğini söyledi, şirketin bir şekilde elinden geleni yapıp ds i getireceğini de söyledi sen niye kızdın anlamadım..bende ne birinin tanıdığı akrabasıyım burda ne şirket temsilcisi.Ama burda macronun nasıl bi kötü niyetini sezdin şirket veya sponsoru kötüleme olarak..
Ayrıca konuya da mesaj yazacaktım ama vazgeçmiştim, burada aslında herkes aynı şeyden bahsediyor.Sonuç olarak cetusanın yetkileri 1senelik kısıtlandı,olay ciddi,ancak cetusa dünyanın dört bi yanındaki bunca öğrencisini mağdur edecek değil öyle yada böyle buna bir çözüm getirilip o belgeler basılacak.Bunu ha A sponsoru basmış ha B sponsoru fark eder mi?
Ayrıca kimse bu olaydan öğrenciler asla etkilenmez demesin.En kötüsünden bunca şirket(sponsor) iş fuarı düzenlerken cetusa türkiyeye gelemedi. İşe yerleştirmeler yapılamıyor.Vizeye girilemiyor,uçak bileti alınamıyor. Ha bunlar için çok mu geç,hayır henüz değil ama etkilenilmez de denmez buna..
Bookmarks