Kız dan ziyade olaya insan bazında ve yetiştirilme tarzına bakmak gerek diye düşünüyorum.Şimdi kadınların erkeklerden daha çok problemle karşılaştığı aşikar(Türkiye den bahsediyorum)ama ben pek sanmıyorum ki WAT programına katılabilip böyle çok sıradışı olaylar yaşayan bir kız olsun.El bebek gül bebek büyüyen bir kız orada çalışma ortamını ,yaşamı görünce illaki arıza çıkacaktır sonuçta daha anne baba himayesinden çıkamamıştır.Çok fazla sıkılan,sıkı bir şekilde büyütülmüş bir kız ise orada tasması çözülmüş bir hayvan gibi sağa sola saldıracaktır(yanlış anlamayın lütfen sadece örnek) ama her ne kadar özgür olmaya çalışsa da doğasını inkar edemeyecek, dolayısıyla sizin anlattığınız tarz da olaylar ortaya çıkacak.Eğer Amerikalı da böyle yetişseydi o da ''Türk kızı'' olurdu.Eğer Türk kızı ''Amerikalı'' gibi yetişseydi o da Amerikalı kız olurdu.Biz Türkler olarak kız erkek ayırt etmeden yabancı sevgili olayına zaten bayılırız ama kızlar bu konu da daha hassas olabiliyor.Yani ne öpmeye ne sevmeye geliyor.