Work and Travel
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: nasıl bi iş seçmeliyim?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart nasıl bi iş seçmeliyim?

15 şubatta şirketin düzenlediği iş fuarı var ve iş verenler amerikadan geleceklermiş bu fuara. henüz işler ve eyaletler belli olmadı, fuardan bi kaç gün önce belli olucak ama ben ozamana kadar kafamda bi fikir oluşsun istiyorum ama işler ve kazançları hakkında pek bi bilgim yok.yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

arama kısmına housekeeping,cankurtaranlık gibi işleri yazarak arayabilirsin ama bence en sağlıklı fikri şirketinden geçmiş senelerin iş sözleşmelerini isteyerek elde edersin.. Sana çeşitli işlerin sözleşmelerini yollasınlar saatlik ücret ne kadar,konaklama anlaşması nasıl olmuş overtime nasıl gibi tüm soruların cevaplarını en net şekilde alırsın bu sene de benzer olacaktır nasılsa..

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Öncelikle Forumumuza Hoş geldiniz...

WAT' da birçok iş pozisyonu bulunuyor. Bunları tek tek yorumlamak çok zor olacak. Bunun yerine forumda ilgili bölümlerde iş seçenekleri ile ilgili konular var. Bence buralara bir göz gezdir, daha sonrasında aklına yatan işler üzerinde hep beraber değerlendirme yapalım..Tabi bu iş seçimi sırasında senin WAT'daki amaçlarını da göz önünde bulundurmak gerekiyor.

FastFood İşleri ve Restaurantlar - Work and Travel

Eğlence Parkları - Work and Travel

Otel, Motel ve Hostel İşleri - Work and Travel

Diğer İş Seçenekleri - Work and Travel

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

öncelikle teşekkür etmek istiyorum yardımlarınız icin.biraz araştırma yaptım, aklıma en cok yatan is eglence parklarındaki ısler oldu.şirketim de işleri ve eyaletlerin listesini gönderdi. nasıl bi secim yapmalıyım bılmıyorum,cunku islerin icinde kesınlıkle bu ısı secmelıyım dedıgım bi ıs yok.aklıma en cok yatan ısler cape cod-massachusetts wendy's diye bi hamburgerci 8$ 30-35 saat konaklama haftalık 80$ depozito istemiyolar. bi diğer iş Noah's Ark Wisconsin lifeguard 7.25$, food&beverage restaurants, snack bars 7.25 $ konaklama haftalık 70$..işler bunlar.noah's ark daha eğlenceli geliyo wisconcin nasıl bi yer? fuar önümüzdeki carsamba hangısınden yana olmalıyım bımıyorum

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)