ankara güncellenmemiş daha ya 10 nisan hala...
ankara güncellenmemiş daha ya 10 nisan hala...
5 gün oldu...
arkadaşlarr anlamadığım bi nokta var...koyu yeşil kağıda beyaz bi ince uzun karton zımbaladı ve kartonun iki tarafında da aynı numara yazılı...bu konu garibme gitti biraz...
sanki "numarnaın bir tanesi konsoloslukta kalacaktı da ikisi de bana mı verildi?" izlenimi uyandı ister istemez...
bi de ince uzun kartonun iki ucundaki numaraları ayıran bir kesikli kısım vr, sanki oradan ikiye ayrılması gerekiyor muş gibi...
offf...dediğimi anlayan vrsa, "ki ancak bu kadar başarabildim" bi aydınlatsa beni...
Millet 6 hafta oldu hala açıklanmadı sitede numaram görüşmem çok iyi geçmişti japona denk geldikuçak biletlerinide az önce netten aldım gerisi Allaha emanet...
Thug 4 LIFE untill I die
bu sene cok gece birakmayacaklari soylenmis konsolosluktan ogrenciler sonuc belli oldugunda gidebilsinler diye.. bi sana vurdu piyango gecen sene watken![]()
![]()
İstanbulda girdim uzak doğulu dayı denk geldi çok iyi geçti görüşme notumda sağlam evraklar tam DSler geldi biletler alındı çantayı hazırladımbi namecheck belli olmadı daha 6 haftada baya uzun 1 haftada alan oluyor normalde...
Thug 4 LIFE untill I die
ee peki bu 6 hafta nedir arkadaş Hani uzun sürmeyecekmiş!
Her zaman bildiklerini okurlar.Çok mu umurlarında zannediyorsunuz bizim amerkya gidip gitmememiz Önce güvenlik buunun içinde isterlerse bi ömür boyu sürer bu namecheck..Sadece ŞANS diyorum okadar
yok yani benim anladigim muhtemelen haziran icinde bitirecekler gibi bi seydir ins. tabi..
Banada çok saçma geliyor 6 haftada bi ismi araştıramıyolarsa nasıl iş bu anlamadım...ne sabıkam var nede sülalede sabıkası olan insan var tertemiz herkes anadolu lisesi mezunuyum ünide bölüm birincisiyim ingilizcem upper tipte müsait USA gitmeye daha napak kardeşim..
Thug 4 LIFE untill I die
ben iki sene önce gittiğmde takılmamıştım böle bi soruştrmaya,fakat michigan a gittiğmde son gece alkollüyken iki amerikalı bizle dalga geçti turkey hindi filan die tartşmıştık polis fln geldi bi sorun olur mu dersiniz...
Alıntı:
chatai´isimli üyeden Alıntı
5 gün oldu...
arkadaşlarr anlamadığım bi nokta var...koyu yeşil kağıda beyaz bi ince uzun karton zımbaladı ve kartonun iki tarafında da aynı numara yazılı...bu konu garibme gitti biraz...
sanki "numarnaın bir tanesi konsoloslukta kalacaktı da ikisi de bana mı verildi?" izlenimi uyandı ister istemez...
bi de ince uzun kartonun iki ucundaki numaraları ayıran bir kesikli kısım vr, sanki oradan ikiye ayrılması gerekiyor muş gibi...
offf...dediğimi anlayan vrsa, "ki ancak bu kadar başarabildim" bi aydınlatsa beni...
ya neden beyaz kağıdın iki tarafında da numara vr??
Arkadaşlar darısı bekleyen diğer arkadaşların başına benm 10. günümde açıklandı,hiç tahmin etmiyodum bu kadar erken çıkacağını.
İnş sizlerinde erken açıklanır
10 günde çıktı demek iyi ya bu haberleri duymak en azından insanın içini rahatlatıyo ya peki ''mgturkan'' sonraki işlemleri kısaca açıklarmısın
slm joker öncelikle inş sennki de en kısa sürede açıklanır.
numaranın yanındaki kutucukta istenilen belgeleri kargo ile tekrar gönderiosun vizen basılmış şekilde sana geri gönderiolar.Bnden Ds ile sevis ödendiyi istemişler bide tekrardan transkript istemişler onun sebebini bilmiorum ama
Diyelim ki vizeye 15 Mayısta girdin ve isim sorusturmasına kaldın.
Haziranın sonlarına dogru daha acıklanmadı.
Şirketten paramızı alabiliyoz mu?
Eğer alamıyosunuz derlerse katliam çıkar çünkü. Temmuzda gittikten sonra hiç gitmeyelim daha iyi.
aalpinist duyduğuma göre destin cok güzel biyermiş bu arada
Sormayın arkadaşlar ya,, adamlar nisanın ilk haftası dediler,, haken gelmedi,,2 hafta geçti nerdeyse.... bu hafta gelecek zaten illaki....gecen hafta aradım kavga ettim heriflerle...sonra tekrar konustuk falan topladılar biraz olayı,, başka çaremiz yok suanda malesef bekliyorum ve ancak boyle forumlarda yada arkadas arasında kızarak yada kufur ederek rahatlıyorum
biliyorum ds bekleyen birçok kişi var ve herkes sıkıldı artık bu beklemeden...
eger bu haftada gelmezse ki oyle bir hata yapacaklarını sanmıyorm, gerekli yerlere işk eleden ulaşıp şikayet edeceğim, gerek yurt dısı ve gereksede yurt içi gerekli yerler....adamı deli etmesinler
Abicim benm de ds gelmedi daha bu şirkettin para transferi yapmasıyla ilgili bir durum program ücreti ödendikten 1 hafta içerisinde gelio genelde..
2 haftada geliyo normal olarak senin kaç hafyta oldu?
yuh 2 ay da nasıl bekledin abi yaaa..amma bünye varmış sende
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks