hayırlısı olsunkayıt ıslemı tamamdr dostum amaca ulasılmstr sonundalagoon park takıntın devam ediyor mu hala ?
![]()
hayırlısı olsunkayıt ıslemı tamamdr dostum amaca ulasılmstr sonundalagoon park takıntın devam ediyor mu hala ?
![]()
etme miii lagoon icin su an kayıt oldugum sırkete kayıt oldum dıyebılırım hattasubatta geliyo lagoon
Merhaba arkadaşlar.. Ben de gitmek ve gidememek arasında kaldım . hem çok istiyorum hem de yaşanan sıkıntıları okudukça yalnız olacağım için daha çok korkuyorum . Gece gece bi başıma aktarma beklediğimi , valizimin gelmediğini falan düşündükçe...gitmesem de içimde kalcak :S Karmaşık duygular içerisindeyim yani.
gitmeyi istiyorsan bence git yalnız kalma ihtimalin cok düsük zaten gidecegin yerde türk wat'cılarda olucaktır aktarma olayı cogu ucakta mevcut ama aktarmasızda gidebilirsin gidecegin yere valizin gelmemesi de sadece ufak bir ihtimal hem sıkıntı yasasan bile bunlar tuzu biberi olur wat'ın![]()
Gitmek istiyorum tabi ki ama tuzu biberi cok olacaksa da kalsın yaniyarın şirket araştırması yapmayı planlıyorum bakalım beni konaklama ve iş konusunda hangisi ikna edebilecek ? Macerayı seviyorum ama gidince işsiz kalmak ya da yersiz yurtsuz kalmak gibi bi macera yaşamayı da istemem
![]()
bende ilk gidişimde yanlız gittim hatta gideceğim yerdeki kalacak otelin adresini bile birkaç gün önce öğrendim ve öyle çıkıp gitmiştim![]()
tek olmama rağmen gitmem gerektiği konusunda kesin kararımı vermiş bulunmaktayımşirket araştırması yapacağımı söylemiştim ya açıkçası internette şikayete rastladığım firmalarla hiç görüşmedim . bir şirket ile görüştüm ve açıkçası çok mantıklı geldi ya cidden güvenilirler ya da iyi gözboyuyorlar . İnternette haklarında iyi veya kötü yorum yok work and travel için. Şimdi bir an önce şirkete karar vermem lazım .
@ cikolata
her şey senin elinde arkadaşım.insan ilişkilerin ve ingilizcen iyi durumdaysa fazla korkmana gerek yok zaten.yanında biriyle gitsen dahi borada bir şekilde yalnız kalacaksın zaten.Bu yüzden bence bunu bir nevi kendi başının çaresine bakabilmek için bir fırsat olarak görmelisin.tabi bizde şimdi burda böyle konuşuyoruz ama,önümüzdeki yıl bu zamanlar belki lanet olsun keşke gitmeseydim de diyebilirizwat tam bir kapalı kutu.belki çok iyi şeyler yaşayacaksın belkide çok iyi bir yaz tatili geçireceksin.ben tamamen şans olduğuna inananlardanım.ama senin pozitifliğinde bu programı etkiler bence.
bende selçuk üniversitesinden katılıcam bu sne wat programına fakat daha şirket seçmedm tek olan arkadaşlar varsa henüz şirket seçmemiş ulaşsın bana birlikte hareket ederiz
Kalacak yer ve iş...Bu herkesin ortak dileği zatenKalacak yerim ve işim olsun benden mutlusu olmaz Dışarıda bi başıma kaldığım takdirde bu pozitifliği sürdüremem büyük ihtimalle Ben de artık şans işi diyorum çünkü herkes farklı birşey söylüyor. Karar verip orada yaşayınca görcez bakalım sonucuAynen sana katılıyorum.Ben bu programa katolmaya karar verdiğim an bütün riskleri almıştım zaten,bu herkes için geçerli.En iyisi bencede yaşayıp görmek olacak
![]()
tekim pasaport işlerimi hallediyorum eyalet tutturursak görüşelim![]()
virginia beach e giden var mı arkadaşlar ?
Bende tek başıma gidicem korkuyorumm ister istemez ama bi şekilde halledicezz![]()
ben de tek başıma katılacağım. manisada okuyorum izmirde bi şirkete kayıt oldum abd'ye giderken de pılımı pırtımı toplayıp bursadan gideceğimkorkmaya da gerek yok bence. sora sora bağdat bulunur demişler sorup öğreniriz herşeyi.
aslii ve gokhann nereye gitmeyi düşünüyorsunuz ?
belli değil hala kararsızım benn
valla ben de kararsızım . kesin burayı istiyorum diye bi düşüncem olmadığı için şirkete kayıt olurken danışmanın tavsiyeleri ile new jersey , florida , pensslyvania , maine ve maryland'ı seçtim. umarım iyi yerler seçmişimdir. iş olarakta eğlence parklarındaki bütün bölümleri , fastfood ve dondurmacılık işini işretledim. aslında karar vermem lazım biliyorum ama tam emin değilim. fastfood daha fazla çalışıldığı için para açısından daha iyi ama eğlence parkları da eğlence açısından iyi![]()
ben yeni kaydoldum o yüzden eğlence parkları falan kalmamışş..iş teklifleri geldikçe seçeblyorum şehrimi daha seçmedim zaten.
En güzelii, " TEK GİDECEKSİN" hersey senin olacak, yeni arkadaslar yeni kültürler, hersey cok farklı dünyanın yeni yüzleri, çektiğin çileler ve kendi basına yaptıkların, NEW YORK port autority de otobüs ve metro bile ararken kaos yaşamak bambaşka bir olay.. eglenceli. =D
2012 wat için arkadaş arıyorummm.henüz gideceğim yeri belirlemedim
bende tek başıma gidicem inş. adres wisconsin![]()
tek başına gidicem hala iş bulamadılar wat yapıcak arkadaşta lazım![]()
Benimde arkadaşım gelicekti ama son anda vazgeçti![]()
herkes arkadaşı yüzünden tek kalmışoraya gidince buluruz merak etmeyin. 1-2 tane bulsak yeter. daha fazlası zarar.
yslnıx gitmekten endişeleniyorsanız firmanıza söyleyin hemen yanınıza başka tek giden birini veriyorlar. bugün mülakat vardı tüm tek giden ve yanına birini isteyenleri grupladılar. o konuda sıkıntı olmuyor.
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks