Work and Travel
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 17 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Şirkete ödeme hakkında

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Şirkete ödeme hakkında

Geçen ay şirketin birine istediğim iş sadece onlarda olduğu için kayıt oldum 1500$ karşılığında. ben bunun 300$ önkayıt ücretini ödedim sadece ve kayıt olurken bir kağıda kalan parayı ödemem için tarih yazmamı istediler bende kafama göre salladım tarihleri ve şuan 1-2 ödeme tarihim geçmiş olmalı.
    sorum şu şimdi bu adamların parasını aslıında ayırmıştım kenarda duruyor 1200$ şimdi gidip vermelimiyim yoksa işimi bulup beni yerleştirdikten sonramı vermeliyim? vede iş hale gelmemiş sponsor firmadan gelmesini bekliyoruz.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

işe yerleştirmen yapılmadan ödeme sakın

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Anlattığın duruma göre,daha henüz işini seçmediğini için ödeme yapmamalısın.Ama belki hatta büyük ihtimalle süreç ilerledikçe ve sen parayı ödemedikçe,kağıda belirli bir tarih imzaladığın için sorun çıkarabilirler.Ama sen yinede işin gelene kadar ve iş kabul formunu iyice okuyup imzalamadan ödemeni geciktirebildiğin kadar geciktirmelisin bence.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

işe yerleşmeden verme parayı başka bir işe yönlendirirlersede parada sıkıntı çıkar uğraştır
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

BannedUser
    Guest

On Kayıt vermissin daha neyin hesabını yapıyorsun ....... Sen o parayı vermezsen sirket agırdan alır verirsende sonucunu bilmiyorum nasıl bir sozlesme imzaladın. ek madde koydurdun mu bu iş olmazsa paramı kesintisiz iade alırım diye...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Banada oyle geliyor sanki paralarini vermedim diye agirdan aliyorlar. Imzaladigim sozlesmede odeme tarihleri yok baska bi kagida yazmistim odeme tarihlerini ama bu seferde paralarini verirsem sanki adam gibi ilgilenmicekler gibime geliyor. Keske sozlesmeye yazdirsaydim bu is olmazsa para iadesi alirim diye.

BannedUser
    Guest

1500 dolara ne iş sectin belki isi ve sponsoru biliyorumdur yardımcı olabilirim .....

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

kayıt olduğum şirket ozman ve istediğim işi birtek onlar getiriyordu. iş de ohio put-in-bay adasında Stoiber Enterprises / Stoiber¹s Frosty Bar, Inc. isimli yer. bu işi istememin sebebi geçen senelerde giden bir arkadaşım çok memnun kaldığı için bayağı övdü bende burası olsun dedim o yüzden burayı bekliyorum.

BannedUser
    Guest

Bilgileri atıyorum sana...

Toplam alıcagı kişi sayısı 8... Aldıgı kişi sayısı 6. Kalan kontenjan 2.. Partonice cok iyi bir içki free... İş 10 numara. Fakat sana kalırmı bu iş %40.... Yani geriye 2 eleman lazım yalnız bu posizyonlar sadece TR için değil tüm ülkeler için kim önce davranırsa o alır 2 posizyonu.. Bilmiyorum benim dusuncem ... ORAYA GİTMEN COK ZOR....

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bu bahsettiklerin put-in-bay deki iş içinmidir? eğer öyleyse 2 kişilik kontejyan kalması kötü olmuş 1 saat evvel bende ozman ı aradım pib işi ne oldu geldimi diye sordum bana evet geldi dediler 20 şubattaki fuarda olacak sende gelirsin mülakatına girersin dediler. eğer 2 kişilik global kontejyanı kalmışsa bu işin 20 şubata kadar kesin dolar :{ yok eğer bu 2 kişilik kontejyanı ozman dolduraksa biraz daha şansım olur. birde yanlış anlamazsan nasıl bu kadar bilgiye ulaşabildin iş hakkında

BannedUser
    Guest

Ben ulasırım Öğrenci için imkanlarım sınırsız Bu paylaştıklarımı istediğine sorabilirsin biri var bunları söylüyor diye sorun yok yani. o iş o tarihe kalmaz kardeş benden sana soylemesi. Genede bilmiyorum sırf sana özel kontenjan mı ayarladılar aslında onu bile ögrenirimde kimseyle kötü olmak istemiyorum....

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

sen yetkili bir abiye benziyorsun şu kalan kontejyanı öğrensen çok makbule geçer sırf wat a katılmayı o iş için istedim eğer gidemezsem o işe gerçekten kötü olur benim için

BannedUser
    Guest

Yetkili değilim öğrenciyim ama heryerde ellerim var. Muhtemelen öğrenirim istersen mustakbel patronunu arayım Gidemezsen ne olacak planlarını sırf onun üzerine yapma. Baska bir planında olsun.....

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

valla arasan desen şöyle gariban bir öğrenci var çok gelmek istiyor falan dersen belki 1 kişilik kontejyan açar bana başka plan yapamadım çünkü daha önce gitmiş arkadaş acayip bir şekilde övünce bende dedim kesin buraya gitmeliyim o yüzden hiç başka işlere bakmadım hatta işletmenin sahibi olan kadın (ismi kim di galiba) geçen sene giden arkaşımıda tanır hatta.

BannedUser
    Guest

Bence ben değilde sen Ozmana git Kim i arayın de ve o kalan 2 posizyonu bana ayırttın de... Benim aramam bisey ifade etmek işi istiyorsan bence peşinden koşmalısın....

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

evet haklısın en iyisi ozman a gitmek ama bu hafta çalıştığım için anca cumartesi gidebilirim inşallah geç olmaz.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

stein bu isi cok zorla is super beraber calsicaz 2nci senem olucak gecen sene ozmanla cok ugrastim oyle gidebildim/

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)