Şu kalan 2 haftada kas yapmak tam kondisyon sağlamak biraz zor ama en azından az da olsa bi yararı olur tabii ki
Şu kalan 2 haftada kas yapmak tam kondisyon sağlamak biraz zor ama en azından az da olsa bi yararı olur tabii ki
kas işveren için değil....
![]()
![]()
@Username bence bu kadar kasma kendiniOraya gelenler profesyonel yüzücü değil bizim gibi öğrenci. Ben fark açmıştım çoğunluğuna ama hepimiz lifeguard olduk yani fark yoktu
![]()
Wisconsin Dells ProfesörüLifeguardlık kitabını yazan kişi...
@yucar Hocam biliyorum ama azda olsa tedirginlik var içimde yine de şimdi sen fark açtığını söyledin illaki hepiniz alındınız ama mesela manager in senin farklı oldugunu ve diğerlerinden iyi olduğunu biliyor ki en iyi olmanın her zaman her yerde her şekilde avantajı vardırBen en iyi olmak için çabalıyorum şuan..Çöpçü bile olsa bir insan en iyi çöpçü olmak için uğraşmalı
aynen oldunmu en iyisi olucaksın her alanda bu boyledir, ozellikle sporda tartısılmaz bi gercek. Tecrubeyle sabittir![]()
@username hocam en son eduyorkla konuştuğumda 40 kişi alacaklarını ama yaklaşık 50 kişinin mülakata gireceğini ama öğrencileri beğenirlerse daha fazla da alavileceklerini söyledi... yani girememe ihtimali az da olsa var
@naa45 geçen gün speaking practice dersinde ytü lü bi kız vardı hatırlıyorum ama bölümünü unuttum.ytü den var yine gidenler.Ayrıca 2.5 metreden cisim cıkarma tamam kurbağalamayı tam öğrensem bi 200 metre bile yüzsem giderim diye düşünüyorum.Çünkü speaking ve listening im iyi bir şekilde kendimi anlatıp ,anlayabiliyorum.Haricinde ispanyolca öğreniyorum.Tek eksiğim pratik ve fit bir vucut
@sniff17 abi biz arabayı alabilirsek eğer hemen meksika sınıra yanaşalım sonra ver elini yozgat
@username ben brazil dusunuyorum amavizesiz gecis olayı var. acaba nasıl yapabiliorz. bi rio yapsak fena mı olur kolumuzda manitalar
![]()
Yengeye ayıp olmasın![]()
kültür elçisiyiz orda kardeşim yanlış anlaşılmasıncabriomuzuda cekeriz en kralından hahaha kendimi çakallarla dansta hissettim
![]()
Bi gidelim de hayirlisiyla vize gorusmesini falan gecelim o havalimani na girene kadar diken ustundeyim valla ben
Bu kadar kişi gitmiş bizimi almıcaklar abisıkma canını tadını cıkarmaya bak sorun cıkmıcak emin ol
![]()
son aldıgım haberi iletiyim arkadaslar adaylar slip mayosuz ve bonesiz kesinlikle yuzme testine alınmayacakmıs. ozellikle slip mayoyu tekrar tekrar vurgulamıslar![]()
@sniff17 slip mayo derken abi?beyazından var bende
şaka bi yana ciddi misin slip konusunda
neyse ben diğer işleri bi gözden geçireyim![]()
cok ciddiyim slip kesindir deniz sortuyla almıyolarmıs bu arada bilginin havuzunda olacakmıs
itü demişlerdi farklı şeyden mi bahsediyoruz acaba?
evet eduyork ta itü de olacak demişlerdi.Bizim okulda olacağını sanmıyorum ben
dolapdere bilgi uni havuzu demişler aga gelen son haber bu
Ben oglen iki saat arami orada gecireyim o zaman sali gunu de su slip mayo olayini bi sorucam![]()
sor ama bana gelen son haber bu yonde arkadaslar adresi de tam olarak verilmiş.
Gidip orada calısmak isteyenler için , hazırlık öğrencisi referansı kabul görüyorsa referans verilir.![]()
Benan Bey in mülakatını da aştık.Geriye kalan işveren mülakatı ve vize mülakatı.Benan bey ingilizcemin sınırda olduğunu söyledi.Artık ne yapacağım bilemiyorum.Ayrıca İstanbul da slip mayo bulabilenler bir zahmet adres gönderirlerse sevinirim![]()
Hadi bakalım ben de yarın giriyorum.sınırda falan diyosa ben de korkmaya başladım.![]()
Bugun speedo dan şort slip mayo aldım 70 lira ,arayanların haberi olsun![]()
@naa45 abi speaking mülakatına 14:00 da gidiyoruz ikimizde hayırlısı artık
Ayrıca şimdiden herkese başarılar dilerim.
@username ooo iyiymiş abi. yalnız saat 9 da başlayan mülakata 2 de girmemiz beni diğer işlere bakmaya yönlerdirdi![]()
@naa45 git bi dışarı bak bakalım ben orda mıyım gibi bi şey oldu farkındayımama program değişti abi randevu usulü yaptılar olayı bizimki 2 de işte o yüzden her şey yolunda yarın mail gelecek zaten ayrıca yarın %55 dolapdere havuzuna gidip bi test sürüşü yapacağım
peki bizle birlikte kaç kişi girecekmiş ?
Abi benim listede bugun saydığım bi 10 kişi falan var heralde 12-13 ü geçmez
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks