Haritadan hangi eyalete gideceğinizi ya da gitmek istediğinizi seçin.
![]()
Haritadan hangi eyalete gideceğinizi ya da gitmek istediğinizi seçin.
![]()
Pennsylvania,Virginia, New York, Michigan
maybe new york may be wisconsın![]()
new jersey
Wyoming Grand Teton
NY-California-Florida![]()
Washington D.C , Wisconsin , Miami![]()
Live Free or Die
Forever New Hampshire diyorum![]()
@cAv bildiğim kadarıyla coğrafi açıdan trabzonla aralarında pek bir fark yok.Kan çekiyor sanırım![]()
Konu başlığına atfen: "Kıyamete..."
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
@sniff17 orada ilk önce kendimizi idare edecek para kazanalım da sonra arabayı da alırız elbet![]()
güzel cevap fiorex, yalnız kıyamete gideceğimiz konusunda benimde ciddi endişelerim var:S
turk donerci bulursam ikinci iş olayına girerimyada acaba matematik dersimi versem orda da piyasası varmıdır acaba
?
bende fitness dersimi versem diye düşünüyorum 2.iş seceneği olarak oldukça iyi bir obezite potansiyeli var müşteri bulmakta zorlanmam![]()
fiorex finallermi kızdırdı seni isyankar takılıyosun![]()
Diplomamı alışımın 3.yıl kutlamalarına beklerim..Geçti o dönemler. Keşke dönebilsem geriye...
Neyse konu ile alakalı olarak. 2 haftalık bir tatil düşünüyorum agustos ayı içerisinde. Rehber olarak gidicem sanırım. NY, Key west FL, Las Vegas ve Los Angeles ı planlıyoruz bakalım.. sımdılık bu kadar.. konuyu konuya bagladım yıne![]()
pardon hacı nerden bileyim demihayırlısı olsun inş
![]()
@Fiorex hala yeni mezun gözükmende ayrı bi gaf
@sniff17 abi matematik anlatabilecek kadar ingilizcen varsa(özelliklede çocuğa)iyi olabilir rsv pools site içerisinde ve bir çok aile ve benim gibi bir çok matematik özürlüsü çocugu var-vardır elbet- saatine 50 dolar desen işten sonra 2 yere gitsen güzel para
onun icin kendimi geliştirebilirim diye dusunuyorum matematik 3. sınıf ogrencisiym burda veriyorum ders zatenders paralarıyla wat a gidiyorum oyle düşün
![]()
öyle bişey olursa super olur ya, dur bak fena aklıma yattı bu iş![]()
@sniff17 mantıklı bence abi sonuçta site içerisindesin ve aileler var samimiyt açısından muhabbet ederken araya sıkıştırırsın sizin oğlanda matematiğe çok hevesli falan diye sonra,sonrası artık Allah kerim beni de bi strip club a falan götürürsün artık![]()
ayıpsn kardeşim ben ikinci işi bulayımda sana hangover i yasatırım![]()
sniff bana cok iyi bi fikir verdin .Teşekkür ederimBen de ders paralarıyla gidiyorum ama orada ders almak isteyen olur mu acaba .. Çok iyi olur ama cidden küçük çocuklara matematik anlatarak extra gelir kazanabiliriz
![]()
New Jersey,Virginia or North Carolina![]()
bence olur özel ders işi ben denerim şansımı şöyle bi düşündümde aslında cogu terimide biliyorum![]()
@sniff17 bende ispanyolca mı geliştirirsem yaza kadar ispanyolca dersi vermeyi düşünüyorum.Para dedin mi yol yordam tanımayan bir millet olduğumuz kesin![]()
özel ders işi çok güzel fikir.sonuçta orada lisede anlatılanlar çok basit düzeyde.benim arkadışım lise sonu orda okumuştu.okula hiç gitmeden hep 100 alıyodum diyodu.herkes bana dahi gibi bakıyodu falan diyodu:d
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks