yüzme sınavı hakkında da bilgi vereblrsenz sevnrm
yüzme sınavı hakkında da bilgi vereblrsenz sevnrm
bu sene premier pool management inc. şirketinde lifeguard olarak çalışmak üzere silver spring maryland a gidiyorum acaba burası hakkında bilgisi olan var mı? yardımcı olabilirmisiniZ?
yaaa arkadaşlar varsa yanlışım düzeltin. iş fuarında Janus (communitypools) yetkilisi adam dedi ki 100m kelebek- 100m kurbağalama - 100m serberst yüzeceksiniz dedi.
ben 300m free tamam. 300m kurbağalamada tamam ama. kelebek 10m bile yüzemem.
giden arkadaşlar bu konuda aydınlatırlarsa beni sevinirim.
bendende 300 metre yüzmemi istediler ama hala 100 metre falan yüzebiliorum.acaba oraya gidince bi sorun çıkarmı.eğer sorun çıkarsa başka bi iş bulma olayı nasıl olur ?
cankurtaranlık işi hakkkında kesin bir bilgim yok ama bu saatten sonra başka bi iş bulman biraz zor olur
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
evet artık bu saatten sonra güzel iş bulman zor,özellikle cankurtaranlık daha zor.15 mayıs ta sezon açılır zaten...
2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.
ben de marylan silver spring e cankurtaran olarak gidiyorum. 14 mayısta orada olacağım. lütfen premier pool management hakkında bilgisi olan varsa pm atsın
2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.
bu yaz RSV pools da çalışacak olan var mı?
İşverenler yüzme testini dikkate alırlar. Benden 500 metreyi 10 dakikanın altında yüzmemi istediler. Ben istedikleri sürede 500metreyi tamamladım. 500metre yüzemeyenler işe alınmadı. Süreyi çok dert etmediler 13-14 dakikaya kadar yüzenleri de aldılar.
Çalışacağınız yere göre koşullar değişebilir. Havuzlarda çalışacak arkadaşlar için mesafeler daha kısa ve süreler daha uzun tutulabilir. Benim verdiğim süre okyanus içindi.
Cankurtaranlık yapacak arkadaşların Türkiye'de bir cankurtaran eğitimden geçmiş olmaları bence bir avantajdır. Çünkü orada yapılan eğitimde başarısız olursanız bu sizden cankurtaran olmayacağına işaret eder.
Ben ILS(International Life Saving Assoc.) sertifikasına sahibim, Amerika'da Red Cross sertifikaları daha yaygın. Ben kendi sertifikamla bir sahil kasabasında "ocean rescue" ekibinde iş bulmuştum. Kimi işverenlerin sadece Red Cross'u kabul ettiği söyleniyor.
Cankurtaranlık benim açımdan Work&Travel programındaki en güzel iş. Ben bütün yaz boyunca kumsalda güneşlendim ve bunun için bana bir de para ödediler
Gün boyu oturuyorsunuz. Bir koşuşturma ve yorulma durumu yok. Bütün gün güneşin altında olmanın verdiği tatlı bir yorgunluk var tabiBütün bir yaz boyunca 2 tane olaya müdahale ettiğim düşünülürse, iş yoğunlunuzun da çok az olduğu söylenebilir.
İlk günlerde biraz gergin olursunuz. Aman!!! Ya biri boğulursa?? Ne yaparım ben?!? Başım yanar. Hapse kadar yolu varmış... Kendi kendinizi bunaltırsınız. Sonra geçer.
benim gecen sene arkadaşlarım lifeguard olarak çalıştılar ing seviyeleride orta düzeydeydi.
eger mulakatı gecersem sanırım bu sene rsv pools da cankurtaranım iyi mi kotumu bilemedim mulakatlarda problem olmucak gibi ama :S
Lifeguard pozisyonları Work and Travel'ın en gözde pozisyonları arasındadır bence.
Tek yaptığın tüm gün oturmak , sadece acil durumları farkedip müdahele etmen gerekiyor.
Acil durumlarda hayati tehlikeler olabileceği için de ingilizce seviyenin iyi olması gerekli.
Öte yandan çalışma saati olarak da getirisi her zaman ortalamanın üzerindedir
tesekkurler bellagio. biraz olsun içimi rahatlattın inşallah iyi bir deneyim olur benim içinde ikinci iş için de şansımı deniyeceğim bakalım.
bende lifeguard olucam ama mülakattan bahseden olmadı oraya gittiğimde bi hafta eğitimden sonra olucakmış tüm bu yüzme mulakatları.. sizin gitmeden mi olucak
eduyork benimde mulakatı gecmeden nasıl alıyolar anlamadım ?
@sniff17 mülakatı geçmeden alamazlar. bana eduyorkta 250 metre dediler demek ki 150 metreye kadar ineri var onun eduyorktaki washington d.c işi site içerisinde olduğu için pek onemli olacagını sanmıyorum
anladım user ben o kısmını biliyorumda bi arkadas mulakat olmadan aldılar işe gibi bişey kullandı o kafamı kurcaladı yoksa boyle bi işe alamazlar mulakatsız diye dusunuyorum. milli yuzucusundur belgen vardır bilemem![]()
Emin ol o arkadaşının ayrıcalığını bende anlamadım he onun da onceden lifeguard belgesi varsa olabilir belkiAyrıca 2 günde 1 paket sigara tüketen bir insanım ben 160. metreden sonra ölümle burun buruna geliyorum diyebilirim
![]()
denizci bir babanın oglu , şimdiye kadar hiç sigara kullanmamış ve eskide olsa bir basketbol geçmişimin olmasından dolayı kendimi mulakatta ufakta olsa avantajlı gorüyorum
tek sorun ise bel bolgesindeki yaglanmalar yaza kadar çözerim inş o sorunu da![]()
![]()
Washington DC-High Sierra Pools Arlington- buradaki cankurtaranlık işiyle ilgili bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
2011 yazında Delaware eyaletinde bir su parkında cankurtaranlık yaptım. Sürekli overtime olması büyük avantaj fakat zaman zaman güneşin, zaman zaman şemsiyenin altında olmak üzere bütün gün suya bakmak çok sıkıcı.
İlk günlerde ayaklarımda güneş yanıkları falan oldu fakat sonradan alıştım.
Ben sıkılmam, bütün gün konsantrasyonumu bozmadan suya bakarım diyorsanız bu iş mükemmel. Müşteriler tarafından saygı ile karşılanan bir iş olmasından ziyade genellikle göveriniz kurallara uymayan müşterileri fırçalamak![]()
Denetimler hariç toplamda 4 kere falan suya atladım, 2 tanesi ciddiydi. Onun dışında çok büyük bir olay yaşamadım.
Dediğim gibi sıkılmam derseniz bu iş tam work&travel için!
Eğlenceli ve sorunsuz bir yaz geçirmenizi dilerim![]()
uygarmitat kardeşm peki bu cankurtaranlık testi hakkında biraz bilgi verirmisn
@uygarmithat maaşımı aksatmadıkları sürece oraya çadır bile kurabilirim problem yok.İnşallah 22-23 Ocak ta ki mülakatları geçersem bende RSV Pools da cankurtaran olacağım.
Ayrıca sorum bu 2 ciddi olayı biraz açar mısın?Yetişkin var mıydı işin için de yoksa çocuk mu?
Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)
Bookmarks