arkadaşlar ben bir arkadaşımla gidicem.Tabi ingilizce pratiği de geliştirmek istiyoruz.Abd nin doğu yakasında Türklerin az olduğu bir yer var mı?
arkadaşlar ben bir arkadaşımla gidicem.Tabi ingilizce pratiği de geliştirmek istiyoruz.Abd nin doğu yakasında Türklerin az olduğu bir yer var mı?
Cok kucuk kasabalarda yok o dediklerinden.Forumda yeni moda oldu bu Turk olmayan yer mesajlari.
Kucuk yerlerde yoktur dedigim gibi ama oralarda da fazla eglenemezsin ben ingilizcemi 60 Turk'un icinde gelistirdim. Is sende bitiyor yani...
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
kesinlikle sana katılıyorum break çok haklısın insanın kendine bağlı ingilizcesini geliştirmek isteyen alaska da bile geliştirebilir diye düşünüyorum.Hem Türk olmayan yer var mı bu dünya da![]()
Papeete,Windward Adaları sanırım burada Türk yok gitmeyi planladığım yegane yer ama Wat öğrencisi alınmıyor henüz
Şaka bir yana Türksüz yer falan hikaye abi Türklerle arkadaşlık kurmazsınız olur biter.Hele birde abd li bir kız arkadaş yaptınız mı yardırır ingilizceniz siz anlamadan![]()
başlık yüzünden artık oralarda da türk olucak paylaşmayalım arkadaşlar![]()
Çok nadir olmakla beraber,küçük kasabalar,Indiana ve Montana gibi kırsal yerlerde Türk görmeme ihtimali varolan yüzdenin biraz üstündedir.Ancak yinede,TURKS ARE EVERYWHERE :=)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks