evet arkadaşlar var mı aranızda 2012 için SIX FLAGS GREAT ADVENTURE düşünen ??
ben varım hocam düşünüyorum new jersey tarafında. konaklama gibi şeyler nasıl oluo acaba ? saatlik ücretleri nedir ?
benim de öğrendiğim kadarıyla $7.25 gibi bi ücreti var saatlik konaklama da parkın içindeymiş o da haftalık $65 civarı bi ücret oluyo sanırım arkadaşım, ama kodak işiyse aklındaki onun saatlik ücreti ve konaklaması farklı sanırım..
kodak işi nedir hocam yabancıyım biraz bu konulara kusura bakma![]()
overtime imkansızmı six flags new jersey için???
merhabalar şirketim de bana six flags Chicago, New Jersey, Tennese'de kodak önerdi.Ama ben büyük ihtimal jackson ,NJ seçicem.Konaklamayı biz burdan yardım edicez dediler ama nasıl olur bilmiyorum.Park biraz şehir dışındaymış sanırım ulaşım da sorun oluyormuş.Kazandığımız paraların çoğu konaklama ve ulaşıma gitmesin![]()
Kodak la ilgili bir başlık vardı. kodak ın iflas ettiği ile ilgili okudun mu onu.
şirket bana sixflags'da fotoğrafcılık önerdi.Ben de kodak diye düşündüm direk çünkü geçmiş yıllarda hep onunla iş yapmışlar.Bilmiyorum iflası ile ilgili birşey baktım foruma yazıyor ama doğru mu acaba ?
%100 dogru haberlere cıkmıs bir yazı bu.
o zaman bakşa bir şirketle mi anlaştı acaba nese sorarım ben onu.Zaten daha karar veremedim gidip gitmemeye
önceden giden arkadaşlar belmarinn'de kalma masrafı + six flags'a ulaşım masrafı yaklaşık ne kadar oluyor? Paylaşırsanız seviinrim
Yanlış anlaşılma olmasın,batan şirket Kodak'ın elektronik bölümüdür. Kodakçıların çalışacağı şirket Kodak Photofinishing.
O yüzden kodak'a gidecekler rahat olsunlar.
Kodak konaklamayı ve servisi sağlamıyor. Bu sebeple eski yıllarda insanlar ne yapmışlarsa advis onları öneriyor. Bu sene otelin fiyatı 110 dolar olması lazım. servis de kiralanır ya da birileri ayarlar ona göre fiyatı şekillenir ama haftalık 50den fazla olmaz.
Kalınacak yer Belmar'da deniz kenarında. Six Flags Great Adventure jacksonda. etrafında kalınacak yerler kısıtlı.
Genelde alacağın saat 40 saatin üzerinde olur.
teşekkür ederim.haftada 40 saat çalışsam saati 8 dolardan 320 eder.160 da yol ve konaklamaya gitse haftada 160 dolar kazanıyorum.bir de bunun yemesi içmesi var.az değğil mi sizce? dieğr işelrde nasıl oluyor bilmiyorum gerçi
siz bu yıl orada mı olacaksınız? çok soru soruyorum ama belmar'daki motelde kalıcak yerlein dolmuş olması gibi bir durum söz konusu olabilir mi?
teşekürler verdiğiniz bilgiler için.geliceğim kesinleşirse soracağım şeyleri yazarım yine buraya![]()
tabii her zaman elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım kodak konusunda.
merhaba nis oncelikle paylasimlarin ve yararli bilgilerin icin tesekkur etmek istiyorum... mesajlarini takip ettigim kadariyla kodak bunyesinde baya tecrube kazanmissin...bende yaklasik 3 yildir amerikadayim ve burda Ulker`in amerika distribitorlugunu yapan bir firmada calisiyorum... kardesim bu yaz six flags de kodak isinde calismak uzere newjersey jackson a gelecek ve abisi olarak butun isleriyle kendim bizzat ilgilenmek istiyorum.. eger mumkunse seninle tanisip konusmak isterim... ozelden ulasabilirsen sevinirim...
Arkadaşlar önümüzdeki sene six flags great adventure'da Kodak'ta çalışmayı düşünüyorum bende tecrübeli arkadaşlarımızdan yardım alabilir miyim?
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks