Work and Travel
Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 12 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ikinci Kez Ayni Işe Gitmek ???

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Standart Ikinci Kez Ayni Işe Gitmek ???

Merhaba arkadaslar basliktan da anlasilacagi uzere ikinci kez ayni ise gitmenin avantaj ve dezavantajlarini ogrenmek istiyorum. Benim ilk amacim yabanci dilin gelismesi. ayni iste herkesin de ortak gorusu olan belli bir yerden sonra otomatige baglaniyor. Ve ordan sonrasinda dilin pek gelismedigi yonunde.

Benim yapmak istedigim ise;
    Bu sene new jersey de ingilizceyi belli bir seviyeye getirmek.Ve daha sonrasinda da california nin guneyi veya texas gibi bolgeleri gidip ispanyolcayi belli seviyeye getirmek.

Ikinci kez baska bir gitmek istedigimizde self gidebilir miyiz?

Tecrubeli watcilardan tavsiye bekliyorum...ozellikle soz konusu yabanci diller acisindan degerlendirirseniz cok sevinirim.

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

2. kez aynı işe gitmek iş tecrübesi ve para kazanma açısından çok iyi oluyor.İş yerindeki statün ve günlerin artıyor.2. işe gitmek kesinlikle çok iyi.
    İngilizce için iş ingilizcen biraz monotona bağlıyor ama senin dilini geliştiren kişisel gayretin.Devamlı türklerle takılıp türkçe konuşursan dilin tabi ki gelişmez.Ama girişken olup ingilizce konuşmaya çalışırsan gelişimi farkedersin.2.kez aynı işe gitmekle dil gelişmesinin alakası yok.Her şey sende bitiyor.
    2. kez aynı işe gitmiyorsan self gidemezsin.Aynı işe gidersen ve senin iş verenin de sana job offer gönderirse self gidebiliyorsun.Kimi iş verenler job offer'da göndermiyor.Özellikle büyük oteller.
    ""Let the game begin""

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Peki tesekkurler cevap icin
    peki guney kismi icin ispanyolca hakkinda ne dusunuyorsunuz?
    ispanyolcanin gelismesi adina guney kisimlari icin ne dersiniz?

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Amadeus'a aynen katılıyorum ispanyolca işi sıkıntılı olur zor bulursun ispanyolca konuşacak yer
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı matador_36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amadeus'a aynen katılıyorum ispanyolca işi sıkıntılı olur zor bulursun ispanyolca konuşacak yer
    iyi de amedeus ispanyolca hakkinda bir sey demed ki daha. hangi fikrine katiliyorsun...

Üstad
    Tecrübe Puanı
    18

ikinci kez aynı işe gittiğinde olaya hakim olacaksın , haliyle daha fazla saat çalışabilirsin.
    Önceki sene kurduğun arkadaşlıklar devam edecek ve hali hazırda sosyal bir ortamın olur.

Dezavantajın ise aynı bölgede olman ve travel kısmında farklı bölgelere geçmek için ektra bir bütçe ayırman.

Alıntı captain89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaslar basliktan da anlasilacagi uzere ikinci kez ayni ise gitmenin avantaj ve dezavantajlarini ogrenmek istiyorum. Benim ilk amacim yabanci dilin gelismesi. ayni iste herkesin de ortak gorusu olan belli bir yerden sonra otomatige baglaniyor. Ve ordan sonrasinda dilin pek gelismedigi yonunde.

Benim yapmak istedigim ise;
    Bu sene new jersey de ingilizceyi belli bir seviyeye getirmek.Ve daha sonrasinda da california nin guneyi veya texas gibi bolgeleri gidip ispanyolcayi belli seviyeye getirmek.

Ikinci kez baska bir gitmek istedigimizde self gidebilir miyiz?

Tecrubeli watcilardan tavsiye bekliyorum...ozellikle soz konusu yabanci diller acisindan degerlendirirseniz cok sevinirim.

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

İspanyolca işi falan sıkıntı.Sonuçta her yerde ispanyolca konuşan adam var amerikada.Mutlaka sizin de güney amerikalı arkadaşlarınız olacak ama adamlar sizinle ingilizce konuşur.Öle sizin ispanyolcanızı dinlemek için kasmazlar.Bi gidin ingilizcenizi geliştirin önce.İspanyolca sonraki mesele.Ama illaki güney amerikalı biri olur çevrenizde rahat olun.
    ""Let the game begin""

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Anladim peki saolun tavsiyeler icin....

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı captain89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi de amedeus ispanyolca hakkinda bir sey demed ki daha. hangi fikrine katiliyorsun...
    telefondan yazdım tam yazmamışım diğer yazdıklarına katılıyorum artı olarakta ispanyolca işiş zor olur demek istemiştim
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

tamam sorun yok.... ben de bi an kendimden suphe ettim... tekrar tekrar okuyorum bir turlu cozemedim....

BannedUser
    Guest

4 kez aynı işe gittim Amedeus un dediği gibi her sene sana birşeyler katıyor. Yeni tecrube ve heyecan.

Oradaki tecruben arttıgından seninde artık söz sahibi olman soz konusu. Mesela ben bu sene tekrar vize alırsam inşallah fabrikada lead olacagım buda daha cok rahatlık ve para demek. Dil konusuna gelince bu senin hevesine bağlı amaclar cok onemli eğlence para dil... hangisini cok istersen o sana daha çok geliyor merak etmeeeeeee.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Bu sene bi popsy pop a gidelim de bakalim hayat bizi nereye goturecek. peki mesela ikinci sene ayni iste calismak istiyorum diyelim... isverenle mi gorusmem lazim ben bir dahaki sene tekrar gelmek istiyorum buraya diye...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)