Merhabalar,
Sorum kısa ve öz. Benim yazın (haziran'dan sonra) gidebilmem için tam olarak ne zaman başvurmam gerekir. Bir kaç sitede 1 şubat son yazmışlar ama herhalde o kampanya sonu mu bilemiyorum.
Cevap için şimdiden teşekkürler.
Merhabalar,
Sorum kısa ve öz. Benim yazın (haziran'dan sonra) gidebilmem için tam olarak ne zaman başvurmam gerekir. Bir kaç sitede 1 şubat son yazmışlar ama herhalde o kampanya sonu mu bilemiyorum.
Cevap için şimdiden teşekkürler.
istediğin zaman başvurabilirsin ama şirketlerin ellerindeki işler bitiyor yavaş yavaş çok geç başvurursan ya işsiz kalırsın yada dandik biyere postalarlar senı
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
nisanda dahi hatta mayısta bile kaydolabilirsin ancak iş alternatifin çok çok az olur ve uçak bilet fiyatıda bir hayli yüksek olur.
Wisconsin Dells | Noah's Ark
2011 Summer
En kısa zamanda başvur bence, arkadaşların dediği gibi en önemli sorun işlerin bitmesi.
Ah! küçük hokkabazlık, sefil aynalı dolap;
Bir şapka, bir eldiven, bir maymun ve inkılap! NFK
Peki acele edeyim o zaman, tekrar teşekkürler cevaplarınız için.
En iyi başvuru zamanı Ekim-Kasım aylarıdır.
Bu dönemde hem iş seçeneği fazladır , hem fiyat olarak daha düşüktür
hem de danışmanlarla daha rahat iletişime geçebilirsiniz![]()
erken kayıt ile istediğin iş pozisyonuna yerleşebilme imkanını daha çok bulursun hemde fiyat bakımından daha uygun olur kayıt olmayı düşünen arkadaş için![]()
Hala başvurmadın ve kesin gitmek istiyorsan en erken tarih en iyi tarih senin için..
şubat son mart son diyen bazı firmalar sponsorlarının verdiği işlerin hepsini satıp bitiriyor..bazılarda tabiri caizse tırmalamaya devam edip yeni iş pozisyonları açıp onlara yerleştirme yapmak için kayıt olabiliyorlar..
Şirketlerin ellerinde nasıl işlerin kaldığını araştırarak hızlı davranmalısın kolay gelsin![]()
aynı sorun bendede var ne zaman kaydolsam? Kıbrısta okuyorum ve firmalarla yüzyüze görüşme ve job offer'lara katılma gibi bi şansım neredeyse hiç yok :/
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks