2012 icin kayıt olan arkadaslar tanısalım
2012 icin kayıt olan arkadaslar tanısalım
Ben new york'a dil okulu'na gidiyorum 1 sene 2012 30 ocak'ta
sen adapte olunca ziyaretine geliriz artık
north dakoya medora ya gidiyorum![]()
![]()
ben de gidiyorum 2012de. şirkete kayıt oldum fakat fuara daha katılmadım
Hosh'la aynı durumdayım.
şirkete kayıt olduk ama daha iş ve eyalet belli değil.
bnde aynı durmdayım daha gıtcegım yer belı degıl![]()
kayıt tamam ama istediğim iş henüz gelmediği için bekliyorum.
Yeni arkadaşları görmek cok güzel bende tekrar gitmek istiyorum ama bakalım ne olacak...
Herkese güzel maceralı bir sezon dilerim.
4 senedir giden biri olarak her türlü yardıma hazırım her adımda..
bizde bu sene gidiyoruz ilk tecrübemiz olucak iş ve eyalet olarak kesin bi karar vermesek de doğu yakasında biyerler istiyoruz..
ama görünüşe göre şimdilik herkeste bi belirsizlik durumu var![]()
bende belirsizlik durumu yokişimi belirledim, geriye sadece 4 şubatta fuarda işi almak kaldı
![]()
@hosh
ne var hocam aklında iş ve eyalet olarak ?
başta six flags düşünüyodum ama tavsiye etmedi gitmiş olan arkadaşlarım , şuan 2 iş var aklımda biri new jersey de dondurmacılık işi diğeri ocean city de seacrets bar...
Arkadaşlar zaten birçok şirkette eğlence parkı işleri bitmiştir diye tahmin ediyorum, ki benim gittiğim şirkette bitti şuan,
Kararınızı bir an önce vermeye bakın, bende ikinci defa gidiyorum bu sene, Six flags le ilgili yardımcı olabilirim
Ah! küçük hokkabazlık, sefil aynalı dolap;
Bir şapka, bir eldiven, bir maymun ve inkılap! NFK
Evet yine Six Flags e gidicem
Ah! küçük hokkabazlık, sefil aynalı dolap;
Bir şapka, bir eldiven, bir maymun ve inkılap! NFK
Ben de bu yaz gidenlerdenim . Eyalet = Wyomingİnternette ayı ve geyik olduğu yorumlarını okudum . Doğa harikası bi yermiş. Güzel ve değişik olacağını umuyorum
![]()
öncelikle wat yolculugumuzda herkeze bol sanslar biz de 3 arkadas vermonta gidiyoruz koca eyalet istanbul üniversitesi kadar nüfusu var yaahatta çalışıcagımız yerde belli oldu Trapp Family Lodge en azından otel pek fena görünmüyo
Trapp Family Lodge, Stowe Vermont, Vermont Vacations, Cross Country Skiing, Back Country Skiing, Snowshoe adventures, Ski & Stay Packages
ben de katılıyorum ama çalışacağım yer belli değil.kings dominion düşünüyorum...
umarım olur
iceple mi gidiyosun
bende gidiyorum iş daha belli değil
merhaba arkadaslar bende bu yaz gidiyorum sirket tamam iş tam belli degil ama ocakta işverenle gorusmeye gidicem rsv pools dc de bununla ilgili dusuncelerini tecrubeleri olanlar paylasırsa sevinirim, birde newjersey de dondurma işi ilgimi cekti poppsy pop du sanırım şirketin ismi ne bunu da bi degerlendirirseniz sevinirim![]()
Montana-West Yellowstone Moss creek cabins inn
ben virjinia beachda bisiklet kiralıcam bu arada iş seçmeyen arkadaşlarada şirketi zorlayıp iş seçmelerini öneririm sona kalırsanız iyi işler kalmaz
kayıt olduk![]()
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks