vize alınmıstır. 12 hazıran da uçuyorum
vize alınmıstır. 12 hazıran da uçuyorum
wyoming laramie
motel 6 da hausekeepers olarak çalıscam
Hayılı olsun hocam işin..Umarım bol tipli bi yaz geçirirsin2 yıl önce sınıf arkadaşım wyoming te çalışmıştı.Baya bahşiş ve overtime almıştı.Umarın seninde öyle geçer iyi tatil yaparsın..Bol şans şimdiden
![]()
Selam Bilal,benim işim hala da belli değil,şirketim newport hotel group ,yani senin çalışacağın otelde iş olduğunu söyledi, laundry bölümünde,ayarlamaya çalışcak.Ancak sponsor iş için abd'ye gelme tarihini mayıs 20 olarak belirmemiş.Benim gitme tarihimde 10 hazirandan sonra olmak zorunda zira finaller o gün bitiyor.Senin sponsor görüşmen felan nasıl geçti..skype den mi görüştün
Yoo hayır, Newport Hotel Group un 8 oteli var. İş fuarında Newport hotel group un masasına oturdum ve bu 8 otelden 1 i olan Holiday Inn Express'e yerleştirdiler beni.
http://newporthotelgroup.com/our-hotels/index.cfm
Vize tamam:Wildwood Morey's Piers 2012
Gidiş tarihi:13-14 haziran gibi gözüküyor şuan
selam arkadaşlar, bu yaz new jersey, ocean city de olacağım. var mı başka giden?
18 haziran gidis texas galveston island'a.
Konu captain89 tarafından (23-05-2012 Saat 04:29 PM ) değiştirilmiştir.
ben de port clinton ohio da cheese haven diye bi yerde counter help olarak çalışıcam ama kalan detayları daha bilmiyorum sadece işvereni biliyorum.
ınsallah ıyı olur benım ıcınde para yönündenHayılı olsun hocam işin..Umarım bol tipli bi yaz geçirirsin2 yıl önce sınıf arkadaşım wyoming te çalışmıştı.Baya bahşiş ve overtime almıştı.Umarın seninde öyle geçer iyi tatil yaparsın..Bol şans şimdiden
Sanırım 2012 de gidecekler gidecekleri yerlere göre konular açsa karışıklık engellenecek tir ve herkes collague lerini daha kolay bulacaktır
Saygılar...
I may not be totally perfect but some parts of me are excellent.
arkadaşlar atlantaya gidicek olan varmı daha kimseye rastlamadım![]()
10 haziran lagoon park...
12 haziran Morey's Piers, New Jersey, Ride Operator![]()
4 Haziran RSV Pools, Lifeguard Washington,DC![]()
mrb arkdaşlar ocean city/maryland da olucam inş da ikinci işi bulabilrmiyim? yormlarınızı bekliyorum saygılar![]()
Bilal kusura bakma yeni gördüm buradan yazdığını,detayları biliosun ama yinede cevapsız kalmaması için yazma ihtiyacı hissettim.Hayırlı olsun Ege, zaten senin vizeyi almama gibi bi ihtimalin yoktu gözün aydın, bileti napmayı düşünüyorsun
13 Haziran THY İZMİR-İSTANBUL-NEW YORK
15 Eylül THY NEW YORK-İSTANBUL-İZMİR
İstanbuldan gidiş uçağımın check-in'i açıkmış,bileti alırken onuda yaptırdım abi![]()
Newark, NJ
Merhaba, Ben E.C pihillips fabrikasında çalışacağım alaska'da. Bu sene pek Alaskaya giden yok sanırım. Benim çalışma belgem geldi. Vizemi de aldım. Şu an uçak bileti arıyorum.
Spanish fort ALABAMA'dayım bu yaz
noah s ark wisconsin dells havuz 3 eylülde kapanıyor interrail amerika cıkmıs 20 25 günlük bir gezi yapmak istiyorum katılmak isteyen olurmu?
Konu oytn9 tarafından (18-04-2012 Saat 02:29 PM ) değiştirilmiştir.
merhaba arkadaşlar bende traverse city e gidiyorum başka giden varsa acele tanışmalıyız![]()
arkadaşlar,south dekotaya gidenler var mı comfort inn otel...ve bu eyaletle ilgili tecrübeli olanlar yazarsa sevinirim...
iniş yerim henüz tam kesin olmamakla birlikte 12 haziranda ya İST-Washington DCA yada İST-Newark EWR yapıcam. Çalışcagım yer Bethany Beach/DELAWARE. Uçak bileti kesinleştikten sonra ki büyük ihtimalle Newark olur. Oraya benden önce gitmiş veya aynı tarihte gidecek arkadaşlarla tanışmak isterim![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks