Slm herkese bu yaz superfreshte calisacam her türlü bilgi ve paylaşım için şimdiden tesekkurler ...
Slm herkese bu yaz superfreshte calisacam her türlü bilgi ve paylaşım için şimdiden tesekkurler ...
Yok mu birşey bilen agalar ...!?
selam, ben geçen yaz rehoboth beach super fresh'te çalıştım..
öncelikle benim bulunduğum market küçük bir kriz içindeydi bu yüzden bizim saatlerimizden çok kıstılar ama diğer superfresh'e giden arkadaşım böyle bir sorun olmadığını söyledi.. yani ben haftada 30 saate çalışırken o 50 saat falan çalışıyordu.. bunu göz önünde bulundur..
ve seni market içinde bir departmana atayacaklar.. benim sana tavsiyem, eğer ikinci iş düşünüyorsa seafood'u seçme çünkü seafood direk kasa gibi müşteriye birebir satış olduğu için genelde biz watçıları seafood'da akşam en meşgul saatlere verirlerdi.. örneğin; 2-8, 4-9, hatta özel günlerde 5-10(pm) gibi akşam saatleri.. hal böyle olunca günün kalanında bomboş kalıyordun, ikinci iş de bulamıyorsun kolay kolay..
ama arkadaşım superfresh'te produce departmanında çalışmıştı, o departmanın mesai saatleri ikinci iş için çok avantajlıydı.. çünkü sabah 9-2, 8-1 gibi saatlerde çalışıp günün geri kalanında boş kalıyordu..
sana ilk gün sorarlar, seni bu bölüme atadık onaylıyor musun diye.. alerjin vs olduğunu söyle bi şekilde produce'e geçmeye çalış..
produce dediğim de meyve-sebze reyonu.. tüm gün meyve ayıklıcaksın, hatta kolaylıkla yiyebilirsn bu meyvelerden.. müşteriyle bi bağın olmuyor ama arkada iş arkadaşlarınla lak lak yapabilirsin..
kolay gelsin..
bilgiler için çok tesekkurler.ben nıght shuft sectım.Gece calısmaya alısıgım zaten2.ogretım oldugum ıcın uni.de.gunduzlerıde tamamen bos olup 2. ıs alabılırım sanırım 4 hazıranda orda olacam.nıghtshıftle ılgılı bılgın var mı?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks