Work and Travel
Toplam 131 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Seneca Foods Corparation Winsconsin/Minnesota

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    BannedUser
    Guest

Eger boyle birsey olursa bunun olmasina neden olan herkesi ayakta alkislamak istiyorum. Baskasinin yaptigini biz cekiyoruz. Sonucta bende Amerikada fabrikada calisiyorum ve bunun etkisi banada yansiyacak. Heyecanla bende sonucu bekliyorum Shinoda

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Bu şekilde olmamalı... amerika'da öğrencilerin memnun kalmadığı tüm iş yerleri yasaklanmalı.. yada mağdur eden wat şirketleri yasaklanmalı.... otel restoran oyun parkı fabrika farketmez... bir iş veren öğrencilerine düzgün davranmıyor, saat vermiyor, sorunlarıyla ilgilenmiyorsa o işler yasaklanmalı... geçen sene seneca foods konserve fabrikasında çalıştım.. evet bnm çalıştığım bölüm zordu yorucuydu ama ilk yıl yaptığım housekeeping-houseman ve restoran işiyle kıyaslayınca... seneca çok daha iyiydi en azından parası çok temizdi....
    bu sene tekrar senecaya gitmeyi düşünmüyorum ama seneca öğrenciler için çok iyi bir seçenek... zaten türk şirketlerinde şu an bu iş yok ama yurtdışı wat şirketlerinde var. bu sene romanyalı arkadaşlarımdan biri terkar kayıt olmuş job offerını almış... polonya şirketiyle bizzat mailleştim ellerinde job offer olduğunu söylediler....
    bu fabrika işlerinin yasaklanması seneye benm gitmemide etkiliyor o yüzden araştırıyorum... amerikalı bir ailenin yanında kaldım... ev sahibim kendi çalıştığı plastik fabrikasında bana bilgisayar başı iş ayarlayabileceğini söyledi saati min:10$... ama genel olarak fabrika işlerinin yasaklanması bnm bu işe gidememem anlamına geliyor... ve diğer iyi koşullarda olan işleride etkiliyor.... geçen sene seneca fabrikasında 100 öğrenci vardı... bu sene o öğrencilerin olmaması... bir çok departmanda insan açığı olacağı anlamına gelir.. seneca gibi fabrikaların sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum.... bu yasak olayı ne olacak gerçekten merak ediyorum.....

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)