Work and Travel
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 40 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 40 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: gitmeye değer mi?

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı sucre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayatımda hiç geyık gormemıstım ya da çinli bir öğrencı ya da arjantınlı bır adam ya da israilli bir hatun ya da hiç trene binmemiştim .hepsını orda gordum..ustelık ucaga da ılk defa bınmıstım..ustelık ınglzce hazırlıgı gecememıstım okulda 2 sınıfa gelmıstım ama hala kambur gıbı sırtımda tasıyordum dondugumde yaptıgım ılk iş hazırlıgı gecmektı..hala degmez mı dıyorsun
    sucre bey hoşgeldiniz
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı sucre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence deger pink bızım okuldakı egıtıme ıhtıyacımız yok kendımız kendımız egıtırız We dont need no educatıon bıdıp geldıkten sonra dersın
    All in all it's not just another brick in the wall
    haha gidiyorum zaten kaydımı yaptırdım

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Beş kuruşsuz da dönsem çok eğlendim. Alışveriş yaptım. Gezdim tozdum, New York'u gördüm. Hani öyle böyle değil köle gibi çalıştım. Sinirlerim oynadı sağlığım bozuldu falan. Kah güldüm kah ağladım. Ama her şey bitince sinirlendiklerini, üzüntülerini değil mutlu anlarını düşünüyorsun. Fazlasıyla değerdi.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı anita_tennant Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beş kuruşsuz da dönsem çok eğlendim. Alışveriş yaptım. Gezdim tozdum, New York'u gördüm. Hani öyle böyle değil köle gibi çalıştım. Sinirlerim oynadı sağlığım bozuldu falan. Kah güldüm kah ağladım. Ama her şey bitince sinirlendiklerini, üzüntülerini değil mutlu anlarını düşünüyorsun. Fazlasıyla değerdi.
    hangi işte çalıştınız

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

walla arkadas bu is tamamen sans.firmadan firmaya fark yok.herturlu zorluk sknti olabilir.hersey cok gusel de olabilir ama bunun grantisi yok.ama acisiyla tatlisiyla cok gusel bi deneyimdi.ck dusuk bi ingilizceyle gittim 2 ay hep siknti cektim hatta 4 ay sonra son is gunumde bile o zorlugu yasadim.kolay degil yani hicbisey.ama ne bilim bankaya gidip islemlerimi yapmak tlf la bilet firmasini arayip biletimi degistirmek gibi isleri yapabilcek duzeyde gelisti ingilizcem (tabi bu bilet degistirme isi tam bi iskenceydi telefonda) ama basardim

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı PinkFloyd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hangi işte çalıştınız
    Knock knock knock, housekeeping

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı anita_tennant Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Knock knock knock, housekeeping
    tik tik tikk housekeeping ahahaha unutulur mu o anilar ya.askerlik gibiydi valla

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Wat programı hakkında uzun süredir araştırma yapıyorum,program hakkında öğrendiğim ilk şeylerden biri,bu program aslında bize ne çalışma hayatını ne çalışma hayatını öğretiyor,nede ingilizcemizi geliştiriyor.Aslında bu program bize bir nevi hayatı öğretiyor.Şimdi eminim bir çok kişi o zaman git yazın memeleketinin turistik mekanlarında çalış aynı şey diyecek.Ama aslında ikisi bambaşka.Bir tanesinde simalar tanıdık,hadi kişisel olarak tanımasanda insanları aynı vatanda yaşıyorsun,illa bir şey olduğunda yardım edecek biri olur yanında.Ama wat'ta bu çok farklı.Tamamen yabancı bir ortamdasın,insanlar bambaşka,kültürler çok farklı.Kimsenin bababsının hayrına iş yapmadığı,tamamıyla bireysel bir ülkedesin.Gitmeye değer mi?Bence değer.

İçimi döktüm galiba biraz,kusura bakmayın arkadaşlar

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

Alıntı egeofficer08 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Wat programı hakkında uzun süredir araştırma yapıyorum,program hakkında öğrendiğim ilk şeylerden biri,bu program aslında bize ne çalışma hayatını ne çalışma hayatını öğretiyor,nede ingilizcemizi geliştiriyor.Aslında bu program bize bir nevi hayatı öğretiyor.Şimdi eminim bir çok kişi o zaman git yazın memeleketinin turistik mekanlarında çalış aynı şey diyecek.Ama aslında ikisi bambaşka.Bir tanesinde simalar tanıdık,hadi kişisel olarak tanımasanda insanları aynı vatanda yaşıyorsun,illa bir şey olduğunda yardım edecek biri olur yanında.Ama wat'ta bu çok farklı.Tamamen yabancı bir ortamdasın,insanlar bambaşka,kültürler çok farklı.Kimsenin bababsının hayrına iş yapmadığı,tamamıyla bireysel bir ülkedesin.Gitmeye değer mi?Bence değer.

İçimi döktüm galiba biraz,kusura bakmayın arkadaşlar
    Güzel yazı olmuş.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı matador_36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sucre bey hoşgeldiniz
    Hosbulduk sorma aga ya kpss ve okulu bıtırme işleri yoruyo beni artık yok eskısı gıbı nette zaman harcamak..ozledım burdakı usa muhabbetlerını
    Konu sucre tarafından (17-12-2011 Saat 02:09 PM ) değiştirilmiştir.
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)