Beş kuruşsuz da dönsem çok eğlendim. Alışveriş yaptım. Gezdim tozdum, New York'u gördüm. Hani öyle böyle değil köle gibi çalıştım. Sinirlerim oynadı sağlığım bozuldu falan. Kah güldüm kah ağladım. Ama her şey bitince sinirlendiklerini, üzüntülerini değil mutlu anlarını düşünüyorsun. Fazlasıyla değerdi.
walla arkadas bu is tamamen sans.firmadan firmaya fark yok.herturlu zorluk sknti olabilir.hersey cok gusel de olabilir ama bunun grantisi yok.ama acisiyla tatlisiyla cok gusel bi deneyimdi.ck dusuk bi ingilizceyle gittim 2 ay hep siknti cektim hatta 4 ay sonra son is gunumde bile o zorlugu yasadim.kolay degil yani hicbisey.ama ne bilim bankaya gidip islemlerimi yapmak tlf la bilet firmasini arayip biletimi degistirmek gibi isleri yapabilcek duzeyde gelisti ingilizcem (tabi bu bilet degistirme isi tam bi iskenceydi telefonda) ama basardim![]()
Wat programı hakkında uzun süredir araştırma yapıyorum,program hakkında öğrendiğim ilk şeylerden biri,bu program aslında bize ne çalışma hayatını ne çalışma hayatını öğretiyor,nede ingilizcemizi geliştiriyor.Aslında bu program bize bir nevi hayatı öğretiyor.Şimdi eminim bir çok kişi o zaman git yazın memeleketinin turistik mekanlarında çalış aynı şey diyecek.Ama aslında ikisi bambaşka.Bir tanesinde simalar tanıdık,hadi kişisel olarak tanımasanda insanları aynı vatanda yaşıyorsun,illa bir şey olduğunda yardım edecek biri olur yanında.Ama wat'ta bu çok farklı.Tamamen yabancı bir ortamdasın,insanlar bambaşka,kültürler çok farklı.Kimsenin bababsının hayrına iş yapmadığı,tamamıyla bireysel bir ülkedesin.Gitmeye değer mi?Bence değer.Beş kuruşsuz da dönsem çok eğlendim. Alışveriş yaptım. Gezdim tozdum, New York'u gördüm. Hani öyle böyle değil köle gibi çalıştım. Sinirlerim oynadı sağlığım bozuldu falan. Kah güldüm kah ağladım. Ama her şey bitince sinirlendiklerini, üzüntülerini değil mutlu anlarını düşünüyorsun. Fazlasıyla değerdi.
İçimi döktüm galiba biraz,kusura bakmayın arkadaşlar![]()
Konu sucre tarafından (17-12-2011 Saat 02:09 PM ) değiştirilmiştir.
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks