arkdşlar dha önce gittiği eyaleti ve yaptığı işi önerebilcek olanlar yazabilirmi lütfenn.. fast food ve temizlik iinde çalışanlar yazmasada olur :P![]()
arkdşlar dha önce gittiği eyaleti ve yaptığı işi önerebilcek olanlar yazabilirmi lütfenn.. fast food ve temizlik iinde çalışanlar yazmasada olur :P![]()
Çok fazla konu var aynı şekilde araştırmalısın hazır bilgi yok.
Wisconsin Dells | Noah's Ark
2011 Summer
araştırdım zaten ama herkes ek olarak başka şeylerde söylemiş ve konudan konuya atlamış. yardımcı olmak isteyenlere sordum zaten ben...
kardesim wat da eyalet ya da is onerisi diye birsey olmaz sen sirketindeki sana sunulan isleri burda yaz biz sana hangisnin daha avantajli oldugunu soyleyelim.. is secerken konaklma ucretine , haftada min ve ortalama kac saat calisitigina ve saatlik ucret ile beraber haftada min ve ortalama kazancina varsa daha baska isteklerin iste sehir ve eyalet secimini o sekilde yaparsin , amerikada birkac buyuk sehir disinda hayat asagi yukari aynidir ondan cok da fark yok..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
henüz şirket seçmedim buyüzden tecrübelilerden uygun eyalet iş ve konaklama önerisi istedim. bende baktım bazı şirketlerin listesine konaklama ücret vs.
ama iş konusunda kararsızm. amacıma gelince büyk paralarla dönmek istemiyorum, yapıcağm iş memnun etsin ihtiyacımı karşılasın yeter. buyüzden memnun olmuş olanlardan öneri istiyorum...
kardesim o zaman biraz daha arastirip belli bir is turunu sec mesela eglence parki ya da otel ya da su parki ne bilim fabrika ya da satis isi gibi.. bunlarin hepsi bambaska isler bunlardan birini istiyorum dersen sonra travel da nereleri gezmek istedigini de soyle.. is turu ve gezmek istedigin yerleri solediginde zaten belli bir cerceve olusacak.. ona gore is soylenebilir..
ya mesela eğlence parkları su parkları istediğim yerler arasında öncelikli. ama burda temizlik ve mutfak işleriyle uğraşmak istemiyorum. fotoğrafçlık birim görevlisi vs. olabilir..
Bazı şirketler varmış. Parayı ödedikten sonra iş listelerini açıyorlar. Diikat edin parayı ödedikten hemen sonra hizmetinizi alın. İş seçimini sonraya bırakmayın.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
suparklarindan haberim yok ama eglence parki olarak cedar point cok populer bir park wat icin , lagoonpark var ama o da orta batida utah da.. family kingtom var ayrica south carolina da dogu kiyisinda , yine dogu kyisinda kings dominion parki var.. bunlari bir arastir derim .. konulara bak forumdaki bu eglence parklariyla alakali..
asker hazirliklari yapiorum 12sinde askerim![]()
arkadaşlar meşhur olan yerleri bende biliyorum ben yapılacak işten sözettim eğlence parkı six flag evet ama yapılacak iş ne?? tecrübeliler yazarsa bnm için daha iyi olur..
genel itibariyle parklarda yapacagin islerin maddi getirisi ayni olur zatan hangisi kollay yada zor dersin icinde de zrluk var diyelimki food sectin gittin orda blasikci da yaparlar seni bi restaurantta komi de olabilirsin , hamburger de pisirebilirsin ya da dondurma da satabilirsin .. ona orda parktakiler kara verirler.. sen gidecegin parki belirle once bu parka yollayan sirketle anlas hangi departmani sececegine is fuari gelirken karar verirsin..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks